(Poistunut julkaisusta)

MEETINGS & EVENTS OSA-AIKAINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
FCM Travel Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

LIIKEMATKATOIMISTO FCM TRAVEL SOLUTIONS HAKEE UUTTA OSAAJAA

MEETINGS & EVENTS PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Sinulla on mielellään usean vuoden kokemus lentopohjaisista ryhmä- sekä kokousmatkoista. Olet ehkä järjestänyt myös kokouksia- ja konferensseja sekä erilaisia asiakastilaisuuksia globaalisti. Perehdyt asiakkaan tavoitteisiin sekä tarpeisiin ja tarjoat tämän pohjalta luovia ratkaisuja. Suunnittelet, neuvottelet hinnoista, vastaat järjestelyistä sekä mahdollisesta tuotannosta ja seurannasta. Puhut sujuvaa suomea ja englantia. Toimenkuva on aluksi 70%, mutta kasvun myötä se on mahdollista muuttaa täysipäiväiseksi .

Profiilisi

Olet oma-aloitteinen, mutta joustava tiimityöntekijä ja sinulla on ripeä ote tarttua asioihin sekä kyky hoitaa useitakin ryhmäjärjestelyjä samanaikaisesti. Hankit myös tarvittaessa innokkaasti uutta kauppaa ja sinulla on kipinä saavuttaa hyviä tuloksia. Omaat hyvät Amadeus-taidot ja sinulla on mahdollisesti kokemusta myös Antares-järjestelmästä.

Oletko sinä uusi kollegamme? Lisätietoja antaa Louise Ekeberg, Head of Nordic Meetings & Events louise.ekeberg@fcmtravel.se, puh. +46704808621. Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen englannin kielellä pe 23.8.2019 mennessä sähköpostilla: recruitment@fcmtravel.fi. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, kauppakeskus Jumboa vastapäätä.

Tervetuloa FCM Travel Solutionsille!