(Poistunut julkaisusta)

Medical Advisor/ Patient Advocacy Lead
Amgen

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Haemme lääketieteellistä asiantuntijaa vahvistamaan Medical-tiimiämme ja työskentelemään kasvavan tuoteportfoliomme parissa sekä vastaamaan potilasjärjestöyhteistyön strategisesta kehittämisestä.

Lääketieteellisenä asiantuntijana vastaat oman vastuualueesi lääketieteellisestä toiminnasta yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työnkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva. Kliiniset lääketutkimukset, uudet lääkehoidot ja jo markkinoilla olevien lääkehoitoihin liittyvä tieteellinen toiminta ovat työsi ydinalueita. Lisäksi vastaat potilasjärjestöyhteistyöstä ja sen strategisesta kehittämisestä yhdessä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Olet laillistettu lääkäri, luonnontieteistä väitellyt tohtori tai sinulla on luonnontieteiden ylempi korkeakoulututkinto. Perehtyneisyys sisätauteihin tai kardiovaskulaarisiin sairauksiin sekä aikaisempi kokemus lääketeollisuudesta ja kliinisistä lääketutkimuksista katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja nautit uusista haasteista sekä työskentelystä erilaisten ihmisten parissa. Omaat hyvät ihmissuhde- ja kommunikaatiotaidot. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Linkki hakusivulle: https://nordicprogress.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=78