(Poistunut julkaisusta)

Medical Advisor / AbbVie Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020


AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Toukokuussa 2020 toteutuneen yritysoston myötä Allergan-yhtiöstä tuli osa AbbVietä. AbbVie on sitoutunut kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida edistyksellisiä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä. AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa ja niillä hoidetaan yli 60 sairautta.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 90 ammattilaista Suomessa ja uusi toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, neurologia, virologia ja silmäsairaudet sekä Allergan Aesthetics -tuotteet. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi

Nyt etsimme Lääketieteelliselle osastollemme sinua asiakaslähtöinen

Medical Advisor

Vastuullasi on tuottaa ja jakaa silmäsairauksien terapia-alueen lääketieteellistä tietoa sekä antaa tieteellistä tukea sekä ulkoisille että sisäisille asiakkaille. Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiimme ja liikut aktiivisesti kentällä asiakkaidemme parissa sekä rakennat kontakteja kyseisen terapia-alueiden asiantuntijoihin Suomessa. Varmistat pysyväsi alan tuoreimman tiedon tasalla seuraamalla tieteellisiä julkaisuja sekä osallistumalla kongresseihin ja seminaareihin. Jaat tietoa ja koulutat sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä tuoreesta tutkimustiedosta vastuualueellasi. Ymmärrät modernin Medical Affairs -työskentelyn pääpiirteet ja olet halukas rakentamaan uusia yhteistyötapoja sekä kehittämään itseäsi ja tiimisi toimintaa  alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä lääketieteellisen osaston kollegojesi, myynti- ja markkinointiosaston  sekä Market Accessin kanssa. Raportoit Medical Managerille.

Odotamme sinulta kokemusta lääkealalta sekä jatkuvasti muuttuvan lääkealan ympäristön tuntemusta. Tehtävä edellyttää lääketieteellistä, luonnontieteellistä tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa tieteellistä orientaatiota. Taustaltasi voit olla esimerkiksi lääkäri, proviisori tai biotieteiden asiantuntija. Tieteellinen jatkokoulutus sekä silmäsairauksien tuntemus on tehtävässä eduksi. Itsenäisen ja ennakkoluulottoman työskentelyn ohella tarvitset vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta toimia matriisiorganisaatiossa. Oleellisen tiedon hahmottaminen alan tutkimusartikkeleista ja kirjallisuudesta sekä tiedon selkeä ja ymmärrettävä kommunikointi sekä suomeksi että englanniksi mahdollistavat työssä menestymisen. Olet kiinnostunut työskentelemään kaupallisessa ympäristössä ja vaikuttamaan potilaiden hoitoon yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Olet parhaimmillasi uusien mahdollisuuksien edessä.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää kansainvälistä yritystä. Tueksesi saat osaavat kollegat ja dynaamisen työyhteisön. Tuemme oppimista ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Medical Manager Mirkka Hirvonen ti 17.11. klo 10–11 ja ma 23.11. klo 12–13, puh. 050 596 6940. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 24.11.2020 mennessä.