(Poistunut julkaisusta)

Mediaviestinnän erityisasiantuntija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Suomen tulevaisuus on työkykyisten työntekijöiden varassa. Koronakriisi on haastanut työelämää uudella tavalla ja kohtaamme päivittäin lukuisia muitakin esimerkkejä tulevaisuuden epävarmuudesta. Me Työterveyslaitoksessa ennakoimme työelämän muutoksia ja vastaamme työn murrokseen muun muassa tieteellisesti korkeatasoisen tutkimuksen avulla. 

Etsimme joukkoomme rautaista mediaviestinnän ammattilaista, joka auttaa meitä nostamaan tutkimustoimintamme tuloksia osaksi julkista yhteiskunnallista keskustelua.

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu mediaviestinnästä:

  • Seuraat aktiivisesti tutkimus- ja kehitystoimintaamme ja luot havainnoistasi yhteiskunnallisesti puhuttelevia sisältöjä ja viestikärkiä. 
  • Vastaat mediatiedotteiden laatimisesta, juttuvinkkien tarjoamisesta sekä fyysisten ja virtuaalisten mediatilaisuuksien järjestämisestä.
  • Tuet asiantuntijoitamme mediaviestimisessä ja -vaikuttamisessa.
  • Kehität mediasuhteita  pitkäjänteisesti. 
  • Seuraat ja analysoit toiminnan tuloksia mm. mediaseurannan työkaluja hyödyntäen ja toteutat kehittämistoimia tulosten perusteella.

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli lähestyt mediaviestintää strategisesta näkökulmasta. Et tyydy mediaviestinnässä tavanomaiseen. Ymmärrät mediaympäristön muutosten avaamat uudet mahdollisuudet. Sinulla on näkemystä siitä, miten nämä mahdollisuudet hyödynnetään sekä kykyä viedä läpi uudistuksia. Lienee sanomattakin selvää, että elät ja hengität digiä. 

Sinulla on alalle soveltuva tutkinto sekä vahvat näytöt mediaviestinnässä. Hoidat taidolla mediakohut ja viestinnällisesti haastavat tilanteet, myös ruotsin kielellä. Olet luontainen verkostoituja ja sinulla on henkilökohtaisia kontakteja uutismedioissa.  Oma kokemuksesi toimittajan työstä on pelkkää plussaa. Kokemuksesi vastuullisuusviestinnästä sekä valokuvaus- ja kuvankäsittelytaitosi katsotaan eduksesi.  

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sinua odottaa monipuolinen ja haastava tehtävä uudistuksiin myönteisesti suhtautuvassa asiantuntijayhteisössämme. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä. 

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Tehtävä on vakituinen ja noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimipaikkana Työterveyslaitoksen Topeliuksenkadun toimipiste Helsingissä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 15.10. tai sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 29.9.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Minna Kolehmainen (puh. 050 313 6424, tavoitettavissa pe 18.9. klo 8-9 ja to 24.9. klo 13-15)