(Poistunut julkaisusta)

Mediatoimituksen päällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2017

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstön kokonaismäärä on 7 500 ja opiskelijoita 36 000. Mediatoimituksen päällikkö työskentelee yliopiston viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimialalla viestintä ja media (tarkemmin digitaalinen viestintä) -tiimissä. Media ja viestintä edistää yliopiston yhteisöllisyyttä ja kansainvälistä vaikuttavuutta.

Haemme yliopiston viestintä ja yhteiskuntasuhteisiin

MEDIATOIMITUKSEN PÄÄLLIKKÖÄ
pysyvään työsuhteeseen.

Työssäsi lisäät Helsingin yliopiston kotimaista ja kansainvälistä vaikuttavuutta yliopiston oman median keinoin. Täysin uudessa tehtävässä pääset uudistamaan etenkin digitaalista mediakonseptia ja monikanavaista tarinankerrontaa.

Vastuullasi on yliopiston mediakonseptin toteuttaminen ja kehittäminen. Tiimin vetäjänä vastaat mediatoimituksen sisältösuunnittelusta ja käytännön työskentelystä – työhön ei kuulu esimiesvastuuta.

Työsi sisältää sisällöntuotantoa, editointia ja toimitustyötä. Toimit uudistuvan Helsinki.fi -mediakanavan vastuutoimittajana. Kehittämistehtävien osalta ideoit ja toteutat mediatoimituksen, yliopistolaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa monikanavaisia mediakonsepteja ja uusia formaatteja.

Hallitset digitaaliset tuotanto- ja mobiiliteknologiat sekä sosiaalisen median toimintatavat. Sinulla on erinomainen ymmärrys sisältö- ja digimarkkinoinnin mahdollisuuksista ja datajohtamisesta. Inspiroidut yliopiston tiedesisällöistä, opiskeluaiheista ja tiedolla vaikuttamisesta.

Tiimin vetäjänä olet tavoitteellinen ja kehität toimintatapoja systemaattisesti. Henkilönä olet innovatiivinen, aloitteellinen ja kokeilunhaluinen.

Sinulla on alan työkokemusta ja näyttöjä onnistumisista, kokemusta tiimien vetämisestä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Pärjäät työyhteisössä suomen lisäksi myös englannin ja ruotsin kielellä.

Tehtävän palkkaus asettuu 3 600–4 200 euroon valittavan henkilön työkokemuksesta riippuen. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 14.8.2017. Liitä mukaan ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen viestinnän päällikkö Susanna Rautio. Tavoitettavissa puhelimitse (050 407 8300) 22.6.2017 klo 10-12, 6.7. klo 13-15, 9.8. klo 10-12 ja sähköpostitse (susanna.rautio[at]helsinki.fi) 7.-14.8.2017.