Mediapalvelujen asiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Haemme kahta motivoitunutta mediapalvelujen asiantuntijaa CSC:lle Espooseen. 

Etäkokous- ja videotallennepalveluiden käyttö kasvaa ja niiden toiminta on keskeisessä roolissa opetuksessa ja työn tekemisessä. Osana CSC:n mediapalvelu-tiimiä pääset kehittämään palveluita kasvavaan tarpeeseen korkeakoulu- ja tutkimuskentälle. Tarjoamme näköalapaikan digitaalisten mediapalveluiden maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä omalla osaamisalueellasi.

Tehtävässä autat Funet-jäsenorganisaatioita hyödyntämään Funet-videopalveluvalikoimaa koulutuksen ja tutkimuksen apuvälineinä. Asiakkaille tarjottavat palvelut sisältävät videokokous- ja etäopetusjärjestelmiä, lisäksi tehtävään kuuluu palvelujen kehittämistä ja teknistä asiakaspalvelua. 

Haettavia tehtäviä on kaksi:

  • Mikäli haluat kehittyä palvelujen hallinnan asiantuntijana, voit olla perehtynyt video- ja mediateknologian alueelle sekä hallitset teknisiä ja tuotteistustyöhön liittyviä taitoja. 
  • Jos sinua kiinnostaa palveluiden tekninen toteuttaminen, omaat kokemusta API-rajapinnoista, palvelinteknologioista ja ohjelmistokehityksestä.

Sinulla on tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja tai –tutkinto (yliopisto tai AMK) video- ja mediateknologian ja/tai tietoliikenteen tai tietotekniikan alueelta. Tehtävässä vaaditaan myös hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Yhteistyökyky, viestintä-, tiimityöskentely- ja asiakasrajapintataidot ovat hyvin hallinnassa.

Työnantajana CSC on joustava. Työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino on CSC:llä helppo säilyttää ja arvostamme sitä. Suurin osa töistä onnistuu myös etänä. Työyhteisö on kannustava, avoin ja yhteisöllinen. Arvostamme työkavereitamme ja pyrimme mahdollistamaan toistemme onnistumisen. Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398724
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Media/viestintä, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: kehityspäällikkö Topi Litmanen, 094572048, topi.litmanen(at)csc.fi.