(Poistunut julkaisusta)

Mediamyyjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme asiakkaallemme toiminnan kasvaessa vakituiseen työsuhteeseen

MEDIAMYYJIÄ.

Tehtävänäsi on vastata eri  julkaisujen kustannusprojekteista sekä omasta myynnistä. Työ sisältää sekä printtimyyntiä että digituotteiden myyntiä asiakasyrityksille.

Haemme myynnin alan haasteista inspiroituvia henkilöitä, joilla on kyky innostua uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien hoidosta pitkäjänteisellä ja innostuneella työotteella. Olet periksiantamaton, aito oma itsesi ja kuuntelutaitosi on parasta sinussa! Sinulla on tulosorientoitunut työtapa ja halu tehdä laadukasta myyntityötä moniammatillisen tiimin ympäröimänä. Kustannus- tai markkinointialan kokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

  • toimitusjohtajan ja henkilöstön vankan tuen
  • työpaikan, jossa joustetaan myös työajoissa
  • hyvät työkalut
  • CRM-asiakashallintaohjelman
  • tunnetut ja arvostetut tuotteet
  • kilpailukykyisen palkan

Työpaikka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa. Työsuhde on kokoaikainen päivätyö, jossa on mahdollisuus myös neuvotella etätyöstä myöhemmin. Palkkaus on työehtosopimuksen ylittävä takuupalkka, jonka rinnalla on kannustava provisio.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si, niin katsotaan yhdessä, olisiko tämä juuri Sinulle sopiva haaste! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=348 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi