Mediamyyjä (Itä-Suomi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Suomen Kalenterit Oy on vakavarainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 65 vuoden ajan. Kustannamme karttoja, kalentereita ja oppaita sekä myymme mediatilaa tuotteisiimme. Meiltä saat B2B käyttöön erilaiset kalenterit sekä muistikirjat omalla yritysilmeellä ja lisäsivulla. Tarjoamme myös graafista suunnittelua ja muita painotuotteita.

Etsimme nyt osaavaa myyjää Itä-Suomen alueelle vastaamaan Rakentajan ABC:n mediamyynnistä. Rakentajan ABC on valtakunnallinen printtinä ja sähköisesti ilmestyvä rakentajanopas, josta rakentajat ja remontoijat löytävät helposti rakentamiseen liittyvää tärkeää ja ajankohtaista tietoa.

Työssäsi kontaktoit alueen rakennusalan yrityksiä ja myyt heille ilmoitustilaa oppaasta. Asiakaskunta koostuu sekä vanhoista että täysin uusista asiakkaista. Työtä tehdään pääsääntöisesti puhelimitse etänä kotitoimistolta. Etätyöskentely mahdollistaa sen, että tuleva työntekijä voi asua muuallakin kuin Itä-Suomessa. Työssä liikutaan myös ajoittain asiakkaiden luokse, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työajat ovat arkisin 8-16 välisenä aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloshakuista ja aktiivista otetta työhön. Työ on itsenäistä, joten työntekijän tulee olla oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Aikaisempi kokemus ilmoitusmyynnistä ja/tai puhelintyöskentelystä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeimpänä on voimakas halu tarttua puhelimeen ja tehdä kauppaa.

Tarjoamme työntekijälle hyvät työvälineet työssä menestymiseen sekä kiinteän kuukausipalkan ja kannustavan provisiomallin. Annamme erinomaisen tuotteen ja yrityksen tuen, loppu on itsestäsi kiinni.

Rekrytointiprosessista vastaa Click Henkilöstöpalvelut. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai laita vapaamuotoinen työhakemus ja CV sähköpostilla. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen p. 050 411 0263 arkisin 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392985
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Suomi