(Poistunut julkaisusta)

Mediakonsultti REKRYTOINTI
Media Potentia Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Media Potentia Oy on yksityinen kustannusalan perheyritys, jonka missiona on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus – ja uusmedia-alalla. Tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja sekä palveluja, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää. Tunnettuja printtituotteita ovat mm. YritysForum-, OmaKoti– ja Omakiinteistö -lehdet.

Haemme asiakkaallemme toiminnan kasvaessa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen keskustaan

MEDIAKONSULTTEJA.

Haemme huipputyyppejä, joilla on kokemusta monipuolisesta myynnistä, innostunut ja tulosorientoitunut työtapa ja halu tehdä laadukasta myyntityötä moniammatillisen tiimin ympäröimänä. Etsimämme henkilöt omaavat myös rohkeutta, halua kehittyä sekä pitkäjänteisyyttä. Mikäli koet, että myyntikokemus ei riitä, mutta olet työskennellyt esimerkiksi talotekniikan tai rakennusalan vaativissa asiakaspalvelutehtävissä, ota yhteyttä. Sinä saatat olla juuri se hakemamme henkilö!

Tehtävänäsi on vastata kiinteistötuotteiden ja omakotiasumista käsittelevien julkaisujen kustannusprojekteista. Työ sisältää sekä printtimyyntiä että Ajassa -tuotteiden digimyyntiä asiakasyrityksille.

Tarjoamme uusille mediakonsulteille

  • hyvät työkalut
  • hyvän pohjan tehdä myyntiä
  • Severa CRM -uushankintaohjelman
  • perehdytyksen
  • myyntipäällikön ja henkilöstön tuen
  • tunnetut ja arvostetut tuotteet

 Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissa (Hämeenkatu 26) Tampereen ydinkeskustassa. Työsuhde on kokoaikainen päivätyö. Palkkaus on työehtosopimuksen ylittävä takuupalkka (2 000 € työkokemusta omaavat, 1 600 € vähemmän kokemusta omaavat), jonka rinnalla on kannustava provisio.

Lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon kera pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR–konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.