(Poistunut julkaisusta)

Mediakonsultti, Media Potentia Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Media Potentia Oy on yksityinen kustannusalan yritys, jonka missiona on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja sekä palveluja, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää. Tunnettuja printtituotteita ovat mm. YritysForum-, OmaKoti– ja Omakiinteistö -lehdet. Nyt aivan uusimpana tuotteena OmaMökki-lehti, sekä uusia lanseerauksia tulossa vuonna 2019.

Haemme asiakkaallemme toiminnan kasvaessa 

MEDIAKONSULTTEJA

vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtävänäsi on vastata kiinteistötuotteiden ja omakotiasumista käsittelevien julkaisujen kustannusprojekteista ja vastata omasta myynnistä. Työ sisältää sekä printtimyyntiä että Ajassa-tuotteiden digimyyntiä asiakasyrityksille.

Haemme myynnin alan haasteista inspiroituvia henkilöitä, joilla on kyky innostua uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien hoidosta pitkäjänteisellä ja rohkealla työotteella. Olet periksiantamaton, aito oma itsesi ja kuuntelutaitosi on parasta sinussa! Sinulla on tulosorientoitunut työtapa ja halu tehdä laadukasta myyntityötä moniammatillisen tiimin ympäröimänä. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • toimitusjohtajan ja henkilöstön vankan tuen
  • työpaikan, jossa joustetaan myös työajoissa
  • hyvät ja nykyaikaiset työkalut
  • tunnetut ja arvostetut tuotteet sekä
  • kilpailukykyisen palkkauksen!

Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissa (Hämeenkatu 26) Tampereen ydinkeskustassa. Työ on kokoaikaista päivätyötä, jossa on mahdollisuus myös etätyöhön. Palkkaus on työehtosopimuksen ylittävä takuupalkka, jonka rinnalla on kannustava provisio.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=278 niin katsotaan yhdessä, olisiko tämä juuri Sinulle sopiva haaste! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.