(Poistunut julkaisusta)

MEDIA SPECIALIST, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

 

Etsimme Media Specialistia – medior profiililla avustamaan media tilavarausten kanssa asiakaspalveluhenkiseen positioon määräaikaiseen tehtävään tammikuun loppuun asti.

Tehtävässä vastaat asiakkaamme medioissa esitettävien mainostilojen varausten käsittelystä sekä printtilehtien, että mahdollisesti myös digiverkostojen osalta. Tehtäviisi kuuluu sopimusten sekä tilausvarausten syöttämistä järjestelmiin ja näiden vastaanottamista eri kanavista. Lisäksi vastuullasi on vastata asiakkaiden kyselyihin kirjallisesti kuin myös puhelimitse. Työskentelet läheisessä yhteistyössä media- ja mainostoimistojen sekä kuluttaja-asiakkaittemme kanssa.

Olet luonteeltasi tehokas, huolellinen ja tarkka. Lisäksi omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet valmis työskentelemään dynaamisessa ympäristössä käyttäen päätyövälineinäsi puhelinta ja sähköpostia. Sinulla on aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja media-alaan. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa.

Arvostamme positiivista ja oma-aloitteista otetta työhön, sekä kykyä toimia itsenäisesti osana tiimiä. Lisäksi hakemallamme kandidaatilla tulisi olla jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän, mukavat työkaverit 13-hengen tiimissä sekä työn toimistoaikojen (8-16) puitteissa.

Odotamme
-  Oma-aloitteisuutta
-  Aiempaa työkokemusta ( 1+ vuoden verran)
-  Sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa
-  Kykyä toimia tehokkaasti järjestelmien kanssa

Plussana (arvostamme, mutta emme vaadi kokemusta)
-  Salesforce osaaminen
-  SAP contact center

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta Manpowerin sivulla. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).