(Poistunut julkaisusta)

Media planner
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haussa nyt MEDIA PLANNER Turkuun, Tampereelle tai Helsinkiin

Teemme tuloksellista mainontaa valtakunnan vahvimmissa medioissa. Tavoitamme asiakkaidemme kohdeyleisön äänellä, kuvalla, digillä ja printillä. Käytössämme on ylivoimainen tarjoama Suomen suosituimpia medioita. Valikoimaamme kuuluvat niin Sanoman, Googlen kuin Facebookin ratkaisut.

Tehtävänäsi on kartoittaa ja suunnitella mediaratkaisuja, joilla asiakkaamme tavoittavat parhaiten kohderyhmänsä ja saavuttavat mainonnan tavoitteensa. Analysoit myös mainonnan tuloksia ja teet suosituksia. Normaaliin työviikkoosi kuuluu asiakaskäyntejä ja ratkaisuehdotusten sekä tulosanalyysien tekemistä.

Sinulla voi olla takanasi jo pidempi työura, tai voit olla myös urasi alkuvaiheessa. Meillä Roudalla tärkeintä on oikea asenne, kaiken muun voi oppia. Vaikka tukenasi on sekä markkinointi- että myyntitiimi, tulee sinulla olla itsenäinen työote ja valmius tarttua uudenlaisiin haasteisiin. Etuna on, jos sinulla on ymmärrys eri mediaryhmistä (TV, radio, printti, digi ja some), mutta tämä ei ole välttämätöntä. Myös analytiikan ymmärrys on tehtävässä eduksi.

Kuulut markkinointitiimiimme, mutta teet työtä kasvavan kenttämyyntiorganisaatiomme kanssa. He palvelevat suurimpia asiakkaitamme ja heidän markkinointikumppaneitaan Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Pääasialliseksi toimipisteeksesi voit valita Tampereen, Turun tai Helsingin.

Tarjoamme

  • Modernit työkalut asioiden tekemiseen
  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan
  • Reiluja ja rentoja ammattilaisia työkavereiksi sekä viihtyisän ja mukavan työympäristön kasvuyrityksessä
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa ja kehittyä, tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan
  • Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä
  • Joustavat työskentelytavat ja henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin

Hakeminen

Hae routalaiseksi ja täytä hakemus 17.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja kehitysjohtaja Erkko Simsiö sähköpostilla erkko.simsio@markkinointirouta.fi tai puhelimitse 050 389 8736. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.