(Poistunut julkaisusta)

Media Group Manager
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme mediamyyntiin markkinointia eri näkövinkkeleistä ymmärtävää

MEDIA GROUP MANAGER

Oletko hakemamme henkilö ratkaisemaan Sanoman suurimpien asiakkaiden haasteita luovasti ja parhaalla mahdollisella tavalla?

Media Group Managerina toimit viihdemediat -kategorian (TV, Radio, Tapahtumat) asiantuntijana myyntitiimissäsi ja vastaat myynnistä myyntiryhmäsi asiakkuuksissa näiden mediaryhmien osalta. Käyt aktiivisesti keskustelua asiakkaiden ja mediatoimistojen suunnittelijoiden kanssa vastuullasi olevien mediaryhmien osalta sekä luot kysyntää ja pidät yllä mediaryhmiesi haluttavuutta. Lisäksi vastaat myyntiryhmäsi mediaryhmäkohtaisesta osaamisesta ja sen ylläpidosta.

Tunnet mediamarkkinan lainalaisuudet ja sinulla on kyky ideoida uusia ratkaisuja asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan.  Painotamme erityisesti osaamista liikkuvan kuvan ratkaisuista. Toivomme että sinulla on työkokemusta  esim. mediatoimistosta, mediasta tai mainostajan puolelta. Myyntikokemus lasketaan eduksi.

Olet suunnitelmallinen, aktiivinen, positiivinen ja haluat oppia työssäsi uutta. Jos haluat mukaan joukkoomme, tulee sinun olla valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.

Pääset tekemään hommia mediatoimialan huipulla motivoituneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa Head Of TV/Radio/Events pia.kuhakoski@sanoma.com  p. 040 5437022 ma 20.1. klo 15-16, to 23.1. klo 10-11 sekä to 30.1. klo 11-12. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2020. Aloitamme haastattelut hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydettyä.