(Poistunut julkaisusta)

Media Group Manager
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme mediamyyntiin markkinointia eri näkövinkkeleistä ymmärtävää

MEDIA GROUP MANAGER

Oletko hakemamme persoona työhön, jossa pääset ratkaisemaan Sanoman suurimpien asiakkaiden haasteita parhaalla mahdollisella tavalla?

Media Group Managerina vastaat printti-, digi-, aikakausilehti- myynnistä myyntiryhmäsi asiakkuuksissa sekä toimit näiden mediaryhmien asiantuntijana myyntiryhmässä. Käyt aktiivisesti keskustelua asiakkaiden ja mediatoimistojen suunnittelijoiden kanssa vastuullasi olevien mediaryhmien osalta sekä luot kysyntää ja pidät yllä mediaryhmiesi haluttavuutta. Lisäksi vastaat myyntiryhmäsi mediaryhmäkohtaisesta osaamisesta ja ylläpidosta.

Sinulla on vahva ymmärrys mediamarkkinoiden mahdollisuuksista ja kyky ideoida uusia ratkaisuja asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan. Kokemus b2b-myynnistä ja työskentelystä digitaalisten ratkaisujen parista ovat eduksi.

Näet lasin puolitäytenä ja sisäinen motivaatiosi tuloksen tekemiseen on huipussaan. Luontaisena esiintyjänä vakuutat kuulijasi myös englanniksi. Olet suunnitelmallinen, aktiivinen, positiivinen ja haluat oppia työssäsi uutta. Jos haluat mukaan joukkoomme, tulee sinun olla valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.

Pääset tekemään hommia mediatoimialan huipulla motivoituneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa Client Group Director ilkka.a.antikainen@sanoma.com. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.4.2018.