(Poistunut julkaisusta)

Media-assistentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Oletko innovatiivinen, graafisen alan osaaja tai alalle pyrkivä? Sopiiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen työ monipuolisissa tehtävissä media-alalla?

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä MEDIA-ASSISTENTTEJA.

Tehtävät sisältävät avustavia mainosmateriaalin valmistusprosessiin liittyviä tehtäviä, kuten kuvan- ja painoteknisten materiaalien käsittelyä, taustojen poistoa sekä osaamisesi mukaan kuvittamista, piirtämistä tai muita digimarkkinoinnin tehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta, ymmärrystä printtimediasta digiin. Työssäsi tarvitset erinomaisia viestinnällisiä taitoja erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Hyvät sosiaaliset taidot edesauttavat sulautumaan tiimiin kuin tiimiin. Suureksi eduksi katsotaan Adobe indesign ja photoshop-ohjelmien osaaminen sekä mahdollinen html5-animointi- ja muu visualisointiosaaminen.

Tarjoamme osaavan ja dynaamisen työyhteisön sekä viihtyisät toimitilat Joensuun keskustan tuntumaassa sekä tilaisuuden näyttää kykysi. Töitä tarjotaan aluksi vähintään kaksi työvuoroa viikossa ainakin kesän loppuun asti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti alkuviikolle ja ovat kestoltaan 4 - 7.5 h. Lomien aikana työvuorot ovat kokopäiväisiä.

Kiinnostuitko? Liitä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro tarkasti hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopivin vahvistus asiakkaamme tiimiin, olethan nopea sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 25.2.2018.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi