Media-assistentti, sivistystoimi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme aktiivista ja osaavaa media-assistentin sijaista. Tehtävässä viestit monipuolisesti kiinnostavista aiheista osana innostunutta viestintäkollegojen verkostoa.

Media-assistentin tehtävänä on sivistystoimen verkkosivujen ylläpito, toimialatasoisten uutisten päivitys verkkosivuille ja intranettiin sekä esikunnan sähköisten työtilojen päivitys ja ylläpito.

Tehtävään kuuluu myös uutisointia sivistystoimen palveluista, ajankohtaisista asioista ja kehittämishankkeista eri kanavissa (espoo.fi-sivut ja intranet, some-kanavat, videot, mediatiedotteet). Tavoitteenamme on lisätä myös englanninkielisen ajankohtaisen sisällöntuotannon määrää.

Voit olla jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Koulutamme valittavan henkilön käyttämään kaupungin julkaisujärjestelmiä (Net Community, SharePoint).


Työpaikan nimi: Espoon sivistystoimi, viestintä
Työaika: 36h 45min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta julkaisujärjestelmien sekä sosiaalisen median käytöstä. Ajankohtaisuutisoinnissa media-assistentilla tulee olla kykyä löytää olennainen ja kirkastaa sisältö mielenkiintoiseen ja lukijaystävälliseen muotoon.

Arvostamme sähköisten työvälineiden tuntemusta sekä video-osaamista. Eduksi luetaan kyky kirjoittaa some-päivityksiä ja lyhyitä uutisia myös englanniksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot