(Poistunut julkaisusta)

Media-assistentti, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Oletko innovatiivinen, graafisen alan osaaja tai alalle pyrkivä? Sopiiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen työ monipuolisissa tehtävissä media-alalla?

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä MEDIA-ASSISTENTTEJA.

Tehtävät sisältävät avustavia mainosmateriaalin valmistusprosessiin liittyviä tehtäviä, kuten kuvan- ja painoteknisten materiaalien käsittelyä, taustojen poistoa sekä osaamisesi mukaan kuvittamista, piirtämistä tai muita digimarkkinoinnin tehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta, ymmärrystä printtimediasta digiin. Työssäsi tarvitset erinomaisia viestinnällisiä taitoja erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Hyvät sosiaaliset taidot edesauttavat sulautumaan tiimiin kuin tiimiin. Suureksi eduksi katsotaan Adobe indesign ja photoshop-ohjelmien osaaminen sekä mahdollinen html5-animointi- ja muu visualisointiosaaminen.

Tarjoamme osaavan ja dynaamisen työyhteisön sekä viihtyisät toimitilat Joensuun keskustan tuntumaassa sekä tilaisuuden näyttää kykysi. Töitä tarjotaan aluksi noin 2 - 3 päivää viikossa tai asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti syys - lokakuusta alkaen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti alkuviikolle ja ovat kestoltaan 4 - 7.5 h. Lomien aikana työvuorot ovat kokopäiväisiä. Tervetuloa mukaan työtäsi arvostavaan työyhteisöön ja keikkapooliin! Tässä työssä sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi myös vakinaisempi työsuhde.

Kiinnostuitko? Liitä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro tarkasti hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopivin vahvistus asiakkaamme tiimiin? Halutessasi voit liittää myös videon itsestäsi. Olethan nopea sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, lisätiedusteluissa ota yhteyttä Personalhuset konsultti Miia Tarvainen p. 050 3623984 / miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.  www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.