(Poistunut julkaisusta)

Media-Assistentti, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Oletko innovatiivinen graafisen alan osaaja tai alalle pyrkivä? Sopiiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen työ opiskelujen tai muun työn oheen? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nimittäin nyt asiakkaallemme Joensuuhun asiakaspalveluhenkisiä Media-Assistentteja

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti ilmoitusvalmistukseen liittyvistä graafisista tehtävistä. Sinulle on kertynyt jonkin verran jo kokemusta mainosmateriaalin käsittelystä aina printistä digiin. Työtehtävät sisältävät mm erilaisten kuvien – ja painoteknisten materiaalien käsittelyä sekä niiden muokkausta. Ymmärrät laadun merkityksen ja kykenet suoriutumaan tehtävistäsi ripeällä ja ammattitaitoisella otteella.

Tehtäviä tarjotaan aluksi kaksi työvuoroa viikossa riippuen asiakkaan tilauskannasta. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti alkuviikolle ja ovat kestoltaan 4 - 7.5 h/ päivä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, myynnillistä asiakaspalveluasennetta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Graafisen alan ohjelmistot ovat myöskin hallussasi ja otat vastaan mielelläsi myös uusia alan oppeja. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kartuttaa arvokasta alan työkokemusta.

Kiinnostuitko? Lähde rohkeasti mukaan luovan alan joustavaan keikkarinkiin. Liitä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Kerro miksi juuri sinä olisit sopivin vahvistus asiakkaamme tiimiin. Toimithan nopeasti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tehtävästä, ota yhteyttä Miia Tarvaiseen p. 050 3623984 tai miia.tarvainen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Käy katsomassa meidän Hyvää työtä! -tarinoita osoitteessa www.hyvaa-tyota.fi