(Poistunut julkaisusta)

Media-assistentti, harjoittelija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Haemme viestintä- ja vuorovaikutustiimiimme viestinnän harjoittelijaa verkkosivujen sisällöntuotantoon ja videoviestintämme kehittämiseen kevääksi 2021. Työ sopii esimerkiksi viestinnän tai media-alan amk-opiskelijalle.

Harjoittelijan tehtävänä on viedä kaupunkisuunnittelukeskuksen verkkosivuston sisältöjä uuteen julkaisujärjestelmään osana espoo.fi -sivuston uudistusta. Kaupunkisuunnittelukeskuksella on verkkosivuilla suuri määrä erilaisia hankkeita ja liiteaineistoja, joiden päivittäminen vaatii paljon manuaalista työtä. Tältä osin työ on rutiininomaista ja se on mahdollista tehdä pitkälti etätyönä.

Haluamme myös kehittää videoiden käyttöä osana viestintäämme. Tavoitteena on, että julkaisemme jatkossa kevyesti, omana työnä toteutettuja videoita verkkosivuillamme ja somessa. Harjoittelijan tehtävänä on tuottaa esimerkiksi kolme tällaista videota yhteistyössä asiantuntijoidemme ja viestintätiimin kanssa. Samalla kehitämme yhdessä videotuotannon prosessia ja henkilöstömme osaamista. Tässä työssä pääset jakamaan omaa osaamistasi ja tuomaan videotuotantoomme tyyliä, joka olisi ymmärrettävä ja kiinnostava myös nuorille ja nuorille aikuisille.

Työssä saat kokemusta toimimisesta yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, viestintäprosessin kehittämisestä ja julkishallinnon verkkoviestinnästä.

Palkka: Palkkauksessa noudatetaan Espoon kaupungin yleistä harjoittelijoiden palkkausperustetta.


Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus, Tekniikantie 15, Espoo 02150.

Työaika: 36 h 15 min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Viestinnän tai media-alan amk-opiskelija

Tehtävässä edellytetään osaamista julkaisujärjestelmien käyttöön, hyvää suomen kielen taitoa sekä kokemusta verkkovideoiden tuottamisesta.

Arvostamme: Drupal-osaamista, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua oppia uutta.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.