(Poistunut julkaisusta)

Media-assistentti Espooseen, kokoaikainen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Asiakkaamme RPT Docu etsii joukkoonsa kokoaikaista media-assistenttia Espooseen. Sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta avustavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea haluat kehittää itseäsi alan osaajaksi. Tarjoamme sinulle koulutustasi vastaavien työtehtävien lisäksi mukavan, kasvavan tiimin ja ammattitaitoisen perehdytyksen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Media-assistenttina työskentelet osana mediatiimiä. Työnkuva on monipuolinen, ja siihen sisältyy muun muassa yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, aineistojen hallintaa ja CRM-järjestelmätietojen ylläpitoa. Tiimisi vastuulla on myös mainostrafiikki ja mediatuotannon organisointi. Työnkuva on laaja ja kokemuksesi karttuessa voit saada lisävastuita.

Tarjoamme


* Ponnistuslauta uralle: tilaisuus kehittää omaa osaamistaan alalla
* Joustavat työajat, rennon työporukan ja kattavan perehdytyksen
* Haastavat ja vastuulliset työtehtävät oman osaamistason mukaan

TYÖNKUVA

* Mainostrafiikin hallinta, mediatuotannon organisointi
* Viestintä yhteistyökumppaneiden kanssa
* Tilausvahvistukset, osoitteenmuutokset, postitukset
* Myyntilukujen pitäminen ajan tasalla
* Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaiset vaihtelevat tehtävät toimiston arjen sujuvoittamiseksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista assistentin tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. MS Office -ohjelmistot ovat sinulle tuttuja ja et arkaile opetella uusia ohjelmistoja tarvittaessa. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja nautit vauhdikkaasta työympäristöstä.

Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen ja toimeen tarttuva
* Vastuuntuntoinen ja luotettava työntekijä
* Tarkka yksityiskohdille ja aikatauluille


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Docu:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RPT Docu{target="_blank"} on yritys, joka toimii rakennusalan ja teollisuuden tietopalvelu ja kustannustoiminnan alalla. Puolueeton yritys rakentaa tietopalveluita, joiden avulla urakoitsija ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Heidän toimintansa perusta on jatkuva yhteydenpito yritysten, kuntien, valtion ja rakennuttajaorganisaatioihin.