(Poistunut julkaisusta)

Media-asiantuntijaa B2B-myyntiin
Fonecta Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Tampereelle

Media-asiantuntijaa B2B-myyntiin

TARJOAMME SINULLE

Pääset osaksi myyntitiimiä, jossa työskennellään ahkerasti kohti yhteisiä tavoitteita, vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä. Vietämme yhdessä tiimi-iltoja, toisinaan aloitamme päivän yhteisellä aamupalalla tai lähdemme viikonlopun viettoon normaalia aikaisemmin hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi.

Fonectan tarjoamat monipuoliset markkinointiratkaisut tuovat oikeaa hyötyä yritysten liiketoimintaan ja meillä pääset vaikuttamaan suoraan siihen, miten yritykset menestyvät ja löytävät oikeat asiakkaat verkosta. Käytössäsi on tunnetuimmat digimarkkinoinnin palvelut kuten Google- ja Facebook-mainonta.

Meillä koulutus on jatkuvaa eikä lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme tai halutessasi etänä kotoa käsin. Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja kattavat edut mukaan lukien lounas- sekä kulttuuri-/liikuntaedun liukuvaa työaikaa unohtamatta.

Media-asiantuntijoiden pohjapalkka on 1871,85 €/kk, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Media-asiantuntijoidemme keskiansiot ovat noin 3800 €/kk mutta oletko valmis tienaamaan yli 100 000 € vuodessa? Meillä sekin on mahdollista!

MEDIA-ASIANTUNTIJA MIRJAM HAAPANEN:

”Viihdyn Fonectalla koska meillä on aivan mahtava työporukka ja ilmapiiri ja esimiehet on ihan parhaita ja innostavia. Työnantaja tukee itsensä kehittämistä kaikilla elämän osa-alueilla. Lisäksi työ on todella vapaata ja voin hyödyntää siinä omia vahvuuksiani.”

ODOTAMME SINULTA

Etsimme juuri sinua, jonka sydän sykkii myynnille, yrittäjyydelle, markkinoinnille ja auttamiselle. Myyntityö on ratkaisukeskeistä, joten arvostamme innokkuutta ratkaista yritysasiakkaidemme haasteita erilaisia digitaalisia markkinointiratkaisuja hyödyntämällä.

Nautit sekä uusasiakashankinnasta että asiakkuudenhoidosta. Meillä kasvatat omaa asiakassalkkuasi ja luot pitkiä asiakassuhteita. Asiakkaisiin ollaan pääasiassa yhteydessä puhelimitse, joten toivomme, että tartut ahkerasti luuriin (ja ovenkahvaan, jos asiakas haluaa tavata).

Toivomme, että omaat aiempaa kokemusta digimedia- ja/tai btob myynnistä. Yrittäjien toimialat, taustat ja tilanteet vaihtelevat ja siksi arvostamme myös työntekijöillämme monipuolista liiketoimintaosaamista.

Emme odota, että omaat supersankarin ominaisuudet, mutta meillä sinusta saattaa tulla sellainen.

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan 

  • Instagramissa, jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.
  • LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä 
  • YouTubessa, jossa media-asiantuntija Antti kertoo miksi hyppäsi ravintola-alalta digimarkkinoinnin pariin Fonectalle
  • blogissamme myyjiemme tarinoihin ja mietteisiin myyntityöstä Fonectalla:
    • Puhelinmyyjällä on 30 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulija
    • B2B-myyjä on yrittäjän kumppani

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 22.12.2019!

Heräsikö kysymyksiä? Myyntiryhmän päällikkö Antti Koskela vastaa kysymyksiin chatissa tai puhelimitse 040 0777807. Chatti löytyy ilmoituksesta.