(Poistunut julkaisusta)

Media-asiantuntija
Fonecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Tule mukaan Fonecta-perheeseen!

Fonectalla voit kehittyä digitaalisen markkinoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi kattavan koulutuksemme ansiosta. Työnteko meillä ei ole koskaan tylsää; siitä pitävät huolen mahtavat työkaverit, hurtti huumori ja läheiset asiakassuhteet yrittäjiin. Palkkapäivänä hymyilyttää kun onnistumisista on maksettu kunnon korvaus. 

Haemme Turkuun

Media-asiantuntijaa B2B-myyntiin

Etsimme juuri sinua, jonka sydän sykkii yrittäjyydelle, markkinoinnille ja auttamiselle. Oletko valmis auttamaan suomalaisia yrittäjiä onnistumaan?

Media-asiantuntija Saana Valli:

”Fonecta on hyvä työpaikka erilaisten etujen lisäksi yhteiskunnallisen vaikuttamisen osalta. Kehitämme omalta osaltamme suomalaisten yrittäjien digiymmärrystä ja kilpailukykyä ja saamme yrittäjiä ymmärtämään nykymarkkinatilanteen. Tuomme konkreettisesti lisäarvoa sekä yhteiskunnalle että yrityksille.”

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mahtavaa myyntitiimiä, jossa työskennellään kohti yhteisiä tavoitteita vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä. Vietämme yhdessä tiimi-iltoja, toisinaan aloitamme päivän yhteisellä aamupalalla tai lähdemme viikonlopun viettoon normaalia aikaisemmin hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi.

Meillä koulutus on jatkuvaa eikä lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme tai sitten etänä kotoa käsin.  Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja kattavat edut mukaan lukien lounas- sekä kulttuuri-/liikuntaedun liukuvaa työaikaa unohtamatta.

Yrityskulttuurissamme arvostetaan jokaisen mielipidettä ja hierarkia on matala. Arvostamme uusia ideoita ja proaktiivista otetta jokapäiväisen arkemme kehittämiseen.

Media-asiantuntijoiden pohjapalkka on 1871,85€/kk, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Media-asiantuntijoidemme keskiansiot ovat noin 3800 €/kk mutta oletko valmis tienaamaan yli 100 000 € vuodessa? Meillä sekin on mahdollista!

Media-asiantuntija Tero Lagerbom:

”Viihdyn Fonectalla, koska työyhteisö, työskentelytilat ja erityisesti työkaverit ovat aivan mahtavia! Me ollaan Fonectalla yhtä perhettä! Mahtavaa on myös se, että lyhyessä ajassa on jo saatu asiakkaita, jotka ovat melkein kuin kavereita.”

Odotamme sinulta

Haluat palavasti auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään ja kasvamaan. Toimit pk-yrittäjien markkinointikumppanina ja me autamme sinua kehittymään sellaiseksi.  Myyntityö on ratkaisukeskeistä, joten arvostamme innokkuutta ratkaista yritysasiakkaidemme haasteita erilaisia digitaalisia markkinointiratkaisuja hyödyntämällä. Kattavan koulutuksemme avulla osaat auttaa asiakkaita monipuolisesti.

Nautit sekä uusasiakashankinnasta että asiakkuudenhoidosta. Meillä kasvatat omaa asiakassalkkuasi ja luot pitkiä asiakassuhteita. Asiakkaisiin ollaan pääasiassa yhteydessä puhelimitse, joten toivomme, että tartut ahkerasti luuriin (ja oven kahvaan, jos asiakas haluaa tavata).

Aiempi kokemus myyntitehtävistä voi toimia etuna, mutta ei ole välttämätöntä. Meidän mielestämme kaikesta aiemmasta työkokemuksesta on hyötyä myyntityössä, ja toisaalta oppiminen on jatkuvaa – siksi koulutammekin myyjiämme jatkuvasti. Yrittäjien toimialat, taustat ja tilanteet vaihtelevat ja siksi arvostamme myös työntekijöillämme monenlaista osaamista.

Emme odota, että omaat supersankarin ominaisuudet. Meillä voit olla oma itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Hae tehtävään viimeistään 26.8. mennessä!

Media-asiantuntija Mirjam Haapanen:

”Viihdyn Fonectalla koska meillä on aivan mahtava työporukka ja ilmapiiri ja esimiehet on ihan parhaita ja innostavia. Työnantaja tukee itsensä kehittämistä kaikilla elämän osa-alueilla. Lisäksi työ on todella vapaata ja voin hyödyntää siinä omia vahvuuksiani.”

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan!

  • Instagramissa (@fonectainfo), jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.
  • LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä https://www.linkedin.com/company/fonecta-oy
  • Youtubessa, jossa media-asiantuntija Antti kertoo miksi hyppäsi ravintola-alalta digimarkkinoinnin pariin Fonectalle: https://www.youtube.com/watch?v=3D0FEkOcm6w&t=22s
  • Blogissamme meidän myyjien tarinoihin ja mietteisiin myyntityöstä Fonectalla:
    • https://www.fonecta.fi/b/puhelinmyyjalla-on-30-sekuntia-aikaa-vakuuttaa-kuulija
    • https://www.fonecta.fi/b/b2b-myyja-on-yrittajan-kumppani

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä chatin kautta sivustolla https://www.fonecta.fi/rekry niin sovitaan kahvittelu meidän konttorille.