(Poistunut julkaisusta)

Media-asiantuntija
Fonecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Oletko jo menestyvä myyjä? Tai haluatko palavasti kehittyä sellaiseksi? Käytätkö digitaalisia palveluita sujuvasti arjessasi? Haluatko ymmärtää paremmin niiden merkityksen myös yrityksille? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan?

Hienoa, jos vastasit kyllä! Meillä olisi sinulle töitä. 

Haemme Turkuun

MEDIA-ASIANTUNTIJAA MYYNTITYÖHÖN

Me Fonectalla autamme suomalaisia yrityksiä menestymään tarjoamalla heille parhaat ratkaisut digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. Autamme yrityksiä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Tutustu tarjoamaamme yrityksille täällä, jotta näet itse, millaisten digitaalisten tuotteiden parissa työskentelisit: www.fonecta.fi/yrityksille 

Uudistamme niin työntekotapojamme kuin organisaatiotamme asiakaslähtöisesti ja toivomme sinultakin heittäytymiskykyä ja intoa kokeilla uutta ja kehittyä. Myyntiä tehdään monikanavaisesti, mutta puhelimella on merkittävä rooli työvälineenä. Siksi onkin tärkeää, että koet puhelimen itsellesi luontaisena työvälineenä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin innostus asiakaslähtöiseen ja ratkaisukeskeiseen myyntityön tekemiseen. Jos tämä tuntuu omalle, työ digimyynnin parissa voi hyvinkin olla juuri sinun juttusi!

Katso Instagramista, millaista meillä oikeasti on olla töissä: @fonectainfo

Katso myös, ketkä meillä jo työskentelevät: 
https://www.linkedin.com/company/fonecta-oy

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin: 1 840,56 euroa/kk pohjapalkka + provisiot, ei palkkakattoa, lounasetu ja liikunta-/kulttuurisetelit
  • Kattavan perehdytyksen, valmennusta ja esimiesten tuen kehittyessäsi alasi huippuosaajaksi.
  • Modernin työyhteisön ja monien kehitysmahdollisuuksien talon, jossa kokeillaan ja opitaan rohkeasti uutta.
  • Mahtavat työkaverit ja avoimen ja osallistavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat halutessasi torstaina 17.1. klo 10-11 tai tiistaina 22.1 klo 15-16 myyntiryhmän päällikkö Patrik Dunckerilta, puh. 040 533 4555. Lisätietoja Fonectasta työnantajana löydät myös kotisivuiltamme osoitteesta www.fonecta.fi/info.

Hae heti, kuitenkin viimeistään 27.1. mennessä!  Ryhdytään töihin yhdessä mahdollisimman pian.

Kurkkaa Staffpointin Facebook sivuilta viime kesänä nauhoitettu live-lähetyksen video, jossa media-asiantuntijamme Olli ja myyntijohtajamme Viki Turusta kertovat millaista media-asiantuntijan työ oikeasti on. Olli ei koskaan kuvitellut lähtevänsä puhelinmyyntityöhön, mutta yllättyikin positiivisesti. Viki taas kertoo mm. eduista Fonectalla ja siitä miten esimiehet tukevat myyjiä.

Linkki videoon: 
https://www.facebook.com/staffpointsuomi/videos/1993076777370216/