(Poistunut julkaisusta)

Media-asiantuntija - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021
Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää neljällä paikkakunnalla yhteensä n. 250 asiantuntijaa, jotka palvelevat 36 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.
Haemme nyt Tampereelle useampia

Media-asiantuntijoita B-to-B myyntiin

Fonecta on ollut mukana suomalaisten yritysten arjessa jo täysi-ikäisyyden verran. Palvelemme yrityksiä digimarkkinoinnissa ja yrityksen verkkonäkyvyydessä, vahvalla tekemisen meiningillä, auttamishalulla ja lujalla ammattitaidolla. Pääset parhaiten tutustumaan palvelutarjontaamme osoitteessa www.fonecta.fi/palvelut, käy myös osoitteessa www.fonecta.fi/rekry tutustumassa miksi ihmiset viihtyvät Fonectalla.  Media-asiantuntijana olet tärkeä osa myyntitiimiämme, teemme yhdessä töitä asiakasyritystemme digimarkkinoinnin toteuttamiseksi ja varmistamme tehokkaan näkyvyyden ja helpon löydettävyyden heidän omien asiakkaidensa parissa. Työssäsi tulet olemaan tiiviissä yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiimme ja tarjoamaan heille markkinointiratkaisuja pääasiassa puhelimitse, mutta tarvittaessa myös tapaamisissa. Työyhteisönä olemme hyvin yhteen hitsautunut porukka, joka toisinaan aloittaa työpäivän yhteisellä aamupalalla tai lähteen kotiin normaalia aikaisemmin hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi. Nykyiset media-asiantuntijat arvostavat työssä Fonectalla erityisesti, että Fonecta on tunnettu, iso mediatalo ja myytävät palvelut ovat aidosti asiakkaita hyödyttäviä.  Saat tehtävään laajan perehdytyksen, markkinoinnin ammattilaisten päivittäisen tuen ja kokeneet esimiehet. Ison talon etuihin kuuluvat jatkuva koulutus, hyvät etenemismahdollisuudet ja hyvät työsuhde-edut mm. lounas- ja kulttuuri-/liikuntaetu sekä liukuva työaika. Fonectalla huolehditaan myös fonectalaisten hyvinvoinnista ja henkisestä jaksamisesta! Merkityksellisestä, tärkeästä työpanoksestasi maksetaan kannustavaa, kilpailukykyistä palkkaa, joka koostuu n. 1900€/kk pohjapalkasta ja sen päälle maksettavasta provisiosta, keskiansiot media-asiantuntijoilla ovat n. 3500 €/kk. Provisiossa ei ole ylärajaa, joten huippumyyjät saavat huippupalkkaa. Toivomme sinulta:
  • aikaisempaa B-to-B myyntitaustaa mielellään ratkaisumyynnistä
  • kokemusta asiakkaiden kohtaamisesta joko kasvokkain tai puhelimessa
  • yritysten ja yrittäjien liiketoiminnan ymmärtämistä. 
Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, rohkea ja toimeen tarttuva. Koulutukseltasi voit olla esim. merkonomi, tradenomi tai vastaavat taidot muuta kautta saanut markkinoinnin ammattilaiseksi suuntautuva asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Tero Ojaniemi, puh. 040 5548005, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi suoraan sähköpostiini tai Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.