Media-asiantuntija - Tampere
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää neljällä paikkakunnalla yhteensä n. 250 asiantuntijaa, jotka palvelevat 36 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.

Haemme nyt Tampereelle useampia

Media-asiantuntijoita B-to-B myyntiin

Fonecta on ollut mukana suomalaisten yritysten arjessa jo täysi-ikäisyyden verran. Palvelemme yrityksiä digimarkkinoinnissa ja yrityksen verkkonäkyvyydessä, vahvalla tekemisen meiningillä, auttamishalulla ja lujalla ammattitaidolla. Pääset parhaiten tutustumaan palvelutarjontaamme osoitteessa www.fonecta.fi/palvelut , käy myös osoitteessa www.fonecta.fi/rekry tutustumassa miksi ihmiset viihtyvät Fonectalla. 
Media-asiantuntijana olet tärkeä osa myyntitiimiämme, teemme yhdessä töitä asiakasyritystemme digimarkkinoinnin toteuttamiseksi ja varmistamme tehokkaan näkyvyyden ja helpon löydettävyyden heidän omien asiakkaidensa parissa. Työssäsi tulet olemaan tiiviissä yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiimme ja tarjoamaan heille markkinointiratkaisuja pääasiassa puhelimitse, mutta tarvittaessa myös tapaamisissa.
Saat tehtävään laajan perehdytyksen, markkinoinnin ammattilaisten päivittäisen tuen ja kokeneet esimiehet. Ison talon etuihin kuuluvat jatkuva koulutus, hyvät etenemismahdollisuudet ja hyvät työsuhde-edut mm. lounas- ja kulttuuri-/liikuntaetu sekä liukuva työaika. Palkkasi tulee koostumaan n. 1900€/kk pohjapalkasta ja sen päälle maksettavasta provisiosta, keskiansiot Media-asiantuntijoilla ovat n. 3500€/kk. Provisiossa ei ole ylärajaa joten huippu myyjät saavat huippu palkkaa.
Toivomme sinulta:
  • aikaisempaa B-to-B myyntitaustaa mielellään ratkaisumyynnistä
  • kokemusta asiakkaiden kohtaamisesta joko kasvokkain tai puhelimessa
  • yritysten ja yrittäjien liiketoiminnan ymmärtämistä. 
Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, rohkea ja toimeen tarttuva. Koulutukseltasi voit olla esim. merkonomi, tradenomi tai vastaavat taidot muuta kautta saanut markkinoinnin ammattilaiseksi suuntautuva asiakaslähtöinen tiimipelaaja.
Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Tero Ojaniemi, puh. 040 5548005, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävät täytetään alkuvuonna heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410549
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa