(Poistunut julkaisusta)

Media-asiantuntija, Fonecta, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Oletko jo menestyvä myyjä? Tai haluatko palavasti kehittyä sellaiseksi? Käytätkö digitaalisia palveluita sujuvasti arjessasi? Haluatko ymmärtää paremmin niiden merkityksen myös yrityksille? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan?

Hienoa, jos vastasit kyllä! Meillä olisi sinulle töitä.

Haemme asiakasyritykseemme Fonectalle Turkuun

MEDIA-ASIANTUNTIJAA MYYNTITYÖHÖN

Me Fonectalla autamme suomalaisia yrityksiä menestymään tarjoamalla heille parhaat ratkaisut digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. Autamme yrityksiä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Tutustu tarjoamaamme yrityksille, jotta näet itse, millaisten digitaalisten tuotteiden parissa työskentelisit: http://www.fonecta.fi/yrityksille

Uudistamme niin työntekotapojamme kuin organisaatiotamme asiakaslähtöisesti ja toivomme sinultakin heittäytymiskykyä ja intoa kokeilla uutta ja kehittyä. Myyntiä tehdään monikanavaisesti, mutta puhelimella on merkittävä rooli työvälineenä. Siksi onkin tärkeää, että koet puhelimen itsellesi luontaisena työvälineenä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin innostus asiakaslähtöiseen ja ratkaisukeskeiseen myyntityön tekemiseen. Jos tämä tuntuu omalle, työ digimyynnin parissa voi hyvinkin olla juuri sinun juttusi!

Katso Instagramista, millaista Fonectalla oikeasti on olla töissä: https://www.instagram.com/fonectainfo/

Katso myös LinkedInistä, ketkä Fonectalla jo työskentelevät: https://www.linkedin.com/company/fonecta-oy

Tarjoamme sinulle:
- Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin: 1 840,56 euroa/kk pohjapalkka + provisiot, ei palkkakattoa, lounasetu ja liikunta-/kulttuurisetelit
- Kattavan perehdytyksen, valmennusta ja esimiesten tuen kehittyessäsi alasi huippuosaajaksi.
- Modernin työyhteisön ja monien kehitysmahdollisuuksien talon, jossa kokeillaan ja opitaan rohkeasti uutta.
- Mahtavat työkaverit ja avoimen ja osallistavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lisätietoja saat halutessasi Sanna Apiaiselta puh. 044 786 6120.

Valittu henkilö työllistyy suoraan Fonectan palvelukseen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Ryhdytään töihin yhdessä mahdollisimman pian.

Hae heti StaffPointin hakulomakkeella, kuitenkin viimeistään 14.10. Käy rekisteröitymässä työnhakijaksi StaffPointin kotisivuilla osoitteessa https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat/media-asiantuntija-fonecta-turku-26437.

Kurkkaa StaffPointin Facebook sivuilta kesällä nauhoitettu live-lähetyksen video, jossa media-asiantuntijamme Olli ja myyntijohtajamme Viki Turusta kertovat millaista media-asiantuntijan työ oikeasti on. Olli ei koskaan kuvitellut lähtevänsä puhelinmyyntityöhön, mutta yllättyikin positiivisesti. Viki taas kertoo mm. eduista Fonectalla ja siitä miten esimiehet tukevat myyjiä.

Linkki videoon: https://www.facebook.com/staffpointsuomi/videos/1993076777370216 /