(Poistunut julkaisusta)

Media-asiantuntija B2B-myyntiin
Fonecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme Poriin

Media-asiantuntijaa B2B-myyntiin

TARJOAMME SINULLE

Pääset osaksi myyntitiimiä, jossa työskennellään kohti yhteisiä tavoitteita, vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä. Vietämme yhdessä tiimi-iltoja, toisinaan aloitamme päivän yhteisellä aamupalalla tai lähdemme viikonlopun viettoon normaalia aikaisemmin hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi.

Käytössäsi on Fonectan monipuoliset markkinointiratkaisut, jotka tuovat oikeaa hyötyä yritysten liiketoimintaan. Meillä pääset vaikuttamaan suoraan siihen, miten yritykset menestyvät ja löytävät oikeat asiakkaat verkosta. Käytössäsi on tunnetuimmat digimarkkinoinnin palvelut kuten Google- ja Facebook-mainonta.

Meillä koulutus on jatkuvaa eikä lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme tai halutessasi etänä kotoa käsin. Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja kattavat edut mukaan lukien lounas- sekä kulttuuri-/liikuntaedun liukuvaa työaikaa unohtamatta.

Media-asiantuntijoiden pohjapalkka on 1871,85 €/kk, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Media-asiantuntijoidemme keskiansiot ovat noin 3500 €/kk, mutta oletko valmis tienaamaan yli 100 000 € vuodessa? Meillä sekin on mahdollista!

MEDIA-ASIANTUNTIJA JASMINE SALTBACKA:

” Media-asiantuntijan työssä parasta on se, että saa olla tekemissä erilaisten yrittäjien kanssa ja löytää parhaiten heitä hyödyttäviä ratkaisuja digitaaliseen markkinointiin. Työkaverit ja esimies ovat aina valmiina auttamaan ja tsemppaamaan haastavissakin tilanteissa. Tekemisen meininki, hyvä tiimihenki sekä rento ja huumorintajuinen työilmapiiri kuvastavat mielestäni parhaiten Fonectaa työpaikkana.”

ODOTAMME SINULTA

Etsimme juuri sinua, jonka sydän sykkii yrittäjyydelle, markkinoinnille, myynnille ja auttamiselle. Luonteeltasi olet itseohjautuva, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutustaidot, jolloin sinun on helppo olla tekemisissä erilaisten asiakkaidemme kanssa. Myyntityö on ratkaisukeskeistä, joten arvostamme aitoa halua ja intoa ratkaista yritysasiakkaidemme haasteita erilaisia digitaalisia markkinointiratkaisuja hyödyntämällä.

Nautit sekä uusasiakashankinnasta että asiakkuudenhoidosta. Meillä kasvatat omaa asiakassalkkuasi ja luot pitkiä asiakassuhteita. Asiakkaisiin ollaan pääasiassa yhteydessä puhelimitse, joten toivomme, että tartut ahkerasti luuriin (ja ovenkahvaan, jos asiakas haluaa tavata).

Menestymistäsi meillä siivittää aiemmat kokemuksesi B2B-myynnistä ja aivan erityisesti ratkaisumyynnistä, jonka laskemme sinulle myös eduksi. Yrittäjien toimialat, taustat ja tilanteet vaihtelevat ja siksi arvostamme myös työntekijöillämme monenlaista osaamista. Ymmärrys yritysten digitaalisesta toimintaympäristöstä ja liiketoiminnasta auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Parhaassa tapauksessa sinulla on jo valmiina takataskussasi tehtävään soveltuva koulutus ja ajatus, ettei oppiminen lopu koskaan vaan on elämänmittainen matka, joten positiivinen ja utelias suhtautuminen oppimiseen on myös eduksesi.

Emme odota, että omaat supersankarin ominaisuudet, mutta meillä sinusta saattaa tulla sellainen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 4.10.2020

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan 

  • Instagramissa, jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.
  • LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä 
  • YouTubessa, jossa media-asiantuntija Antti kertoo miksi hyppäsi ravintola-alalta digimarkkinoinnin pariin Fonectalle
  • blogissamme myyjiemme tarinoihin ja mietteisiin myyntityöstä Fonectalla:

        Puhelinmyyjällä on 30 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulija
        B2B-myyjä on yrittäjän kumppani