(Poistunut julkaisusta)

Media-analyytikko
Retriever Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme analyysitiimiimme dataorientoitunutta

MEDIA-ANALYYTIKKOA 

Työtehtävät

Tehtävässäsi analysoit asiakkaidemme saamaa medianäkyvyyttä asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen viestinnän mittareiden mukaisesti ja tuotat analysoimastasi datasta asiakkaalle visualisointeja, havaintoja ja johtopäätöksiä. Tekemäsi media-analyysin avulla asiakkaamme saavat dataan ja analyytikon näkemykseen perustuvaa tietoa, jota he voivat hyödyntää viestinnän mittaamiseen sekä brändikehityksen ja kampanjoiden onnistumisen arviointiin. Sinulla on omat vastuuasiakkuutesi, joista huolehdit julkisuusanalyysin osalta alusta loppuun. Asiakkuudet muodostuvat niin järjestöistä ja julkishallinnon puolen toimijoista kuin isoista pörssiyhtiöistä, joissa kaikissa on erilaisia viestinnän toimintamalleja käytössään.

Edellytykset

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on aito kiinnostus dataan, analytiikkaan ja mediaan. Suuret datamassat ja niiden käsittely oivallusten ja johtopäätösten löytämiseksi on sinulle innostavaa. Syvät taidot Excelin ja PowerPointin käytössä sekä Tableau-ohjelmiston osaaminen ovat eduksi. Et pelkää uusia teknologioita ja olet näppärä oppimaan uutta.

Arvostamme viestintään, erityisesti viestinnän mittaamiseen, liittyvää aiempaa kokemusta, mutta voit olla alalla myös urasi alkupuolella. Selaat päivittäin uutisvirtaa, ja toimitetun ja sosiaalisen median luonteenpiirteet ovat sinulle jo ainakin jollakin tasolla tuttuja. Työssäsi olet itseohjautuva ja pitkäjänteinen, eivätkä deadlinet aiheuta sinulle ahdistusta. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä, erityisesti kirjallisesti.

Edut

Tehtävässäsi pääset osaksi pohjoismaista analyysitaloa ja saat arvokasta kokemusta media- ja viestintäalasta. Pääset mukaan kehittämään taitojasi alan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja solmimaan kontakteja Suomen parhaiden viestintätiimien kanssa. Pohjoismaisena konsernina tarjoamme myös kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Tukena työssäsi on kokenut ja osaava Retrieverin tiimi, joka auttaa sinua kehittymään media-analytiikan ammattilaisena. Panostamme henkilöstömme kehittymismahdollisuuksiin, ja kaikki uudet analyytikkomme pääsevät suorittamaan myös arvostetun viestinnän mittaamisen AMEC-sertifikaatin. Työpisteesi sijaitsee aivan Helsingin kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Lisätiedot ja hakeminen

Työsuhde on noin kahden vuoden pituinen opintovapaan sijaisuus. Toivottu aloitusaika tehtävässä on heinä-elokuun vaihteessa 2020. Hakuaika päättyy su 31.5. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen sanna.kranjc@retriever.fi.