(Poistunut julkaisusta)

Media-analyytikko
Retriever Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsimme kasvumme tueksi MEDIA-ANALYYTIKKOA vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Tehtävässäsi analysoit asiakkaidemme saamaa medianäkyvyyttä asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen viestinnän mittareiden mukaisesti ja tuotat analysoimastasi datasta asiakkaalle visualisointeja, havaintoja ja johtopäätöksiä. Tekemäsi media-analyysin avulla asiakkaamme saavat dataan ja analyytikon näkemykseen perustuvaa tietoa, jota he voivat hyödyntää viestinnän mittaamiseen sekä brändikehityksen ja kampanjoiden onnistumisen arviointiin. Sinulla on omat vastuuasiakkuutesi, joista huolehdit julkisuusanalyysin osalta alusta loppuun osana Retrieverin asiakaspalvelutiimiä. Asiakkuudet muodostuvat niin järjestöistä ja julkishallinnon puolen toimijoista kuin isoista pörssiyhtiöistä, joissa kaikissa on erilaisia viestinnän toimintamalleja käytössään.

Edellytykset

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on aito kiinnostus viestintään, mediaan, dataan ja analytiikkaan, selaat päivittäin uutisvirtaa etkä pelkää uusia teknologioita. Arvostamme viestintään tai analytiikkaan liittyvää aiempaa kokemusta, mutta voit olla myös urasi alkupuolella. Olet työssäsi itseohjautuva, tarkka ja oma-aloitteinen. Suuret datamassat ja niiden käsittely oivallusten ja johtopäätösten löytämiseksi on sinulle innostavaa. Deadlinet eivät aiheuta sinulle ahdistusta. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä, sekä suullisesti että erityisesti kirjallisesti. Excel ja PowerPoint ovat ystäviäsi ja olet näppärä oppimaan uusia ohjelmistoja. Toimitetun ja sosiaalisen median luonteenpiirteet ovat sinulle jo ainakin jollakin tasolla tuttuja, erityiseksi eduksi on, jos sosiaalisen median kanavien koukerot ja algoritmit ovat sinulle arkipäivää.

Edut

Tehtävässä saat arvokasta kokemusta media- ja viestintäalasta sekä pääset mukaan kasvamaan alan voimakkaasti kasvavaan yritykseen. Pääset solmimaan kontakteja Suomen parhaiden viestintätiimien kanssa. Pohjoismaisena konsernina tarjoamme myös kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Tukena työssäsi on kokenut ja osaava Retrieverin tiimi, joka auttaa sinua kehittymään median ja viestinnän ammattilaisena. Panostamme henkilöstömme kehittymismahdollisuuksiin, ja kaikki uudet analyytikkomme pääsevät suorittamaan myös arvostetun viestinnän mittaamisen AMEC-sertifikaatin. Työpiste sijaitsee aivan Helsingin kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Lisätiedot ja hakeminen

Toivottu aloitusaika tehtävässä on maaliskuu 2020. Hakuaika päättyy viimeistään 16.1. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen sanna.kranjc@retriever.fi.