(Poistunut julkaisusta)

Media-analyytikko
Retriever Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsimme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen media-analyytikkoa kasvavan tiimimme uusimmaksi jäseneksi

Työtehtävät

Tehtävässäsi analysoit asiakkaidemme saamaa medianäkyvyyttä asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen viestinnän mittareiden mukaisesti ja tuotat analysoimastasi datasta asiakkaalle visualisointeja, havaintoja ja johtopäätöksiä. Tekemäsi media-analyysin avulla asiakkaamme saavat dataan ja analyytikon näkemykseen perustuvaa tietoa, jota he voivat hyödyntää viestinnän mittaamiseen sekä brändikehityksen ja kampanjoiden onnistumisen arviointiin. Sinulla on omat vastuuasiakkuutesi, joista huolehdit julkisuusanalyysin osalta alusta loppuun osana Retrieverin asiakaspalvelutiimiä. Asiakkuudet muodostuvat niin järjestöistä ja julkishallinnon puolen toimijoista kuin isoista pörssiyhtiöistä, joissa kaikissa on erilaisia viestinnän toimintamalleja käytössään.

Edellytykset

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on aito kiinnostus viestintään, mediaan, dataan ja analytiikkaan, selaat päivittäin uutisvirtaa etkä pelkää uusia teknologioita. Olet todennäköisesti urasi alkupuolella. Olet työssäsi itseohjautuva, tarkka ja oma-aloitteinen. Suuret datamassat ja niiden käsittely oivallusten ja johtopäätösten löytämiseksi on sinulle innostavaa. Deadlinet eivät aiheuta sinulle ahdistusta. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä, sekä suullisesti että erityisesti kirjallisesti. Excel ja Power Point ovat ystäviäsi ja olet näppärä oppimaan uusia ohjelmistoja. Toimitetun ja sosiaalisen median luonteenpiirteet ovat sinulle jo ainakin jollakin tasolla tuttuja, erityiseksi eduksi on, jos sosiaalisen median kanavien koukerot ja algoritmit ovat sinulle arkipäivää.

Edut

Tähän tehtävään valittu henkilö saa arvokasta kokemusta media- ja viestintäalasta sekä pääsee mukaan kasvamaan alan voimakkaasti kasvavaan yritykseen. Hän pääsee solmimaan kontakteja Suomen parhaiden viestintätiimien kanssa. Tukena on kokenut ja osaava Retrieverin tiimi, joka auttaa kehittymään median ja viestinnän ammattilaisena. Työpiste sijaitsee aivan Helsingin kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Lisätiedot

Tehtävä pyritään täyttämään syyskuun alusta alkaen. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 31.5. osoitteeseen eevi.alanissi@retriever.fi.

Lisätiedot: Eevi Alanissi, Media Analysis Manager, 044 509 6381