Media-alan tuntiopettaja / Tredu
Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Hervanta 7

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme päätoimista media-alan tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 3.1.2022 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hervannan kampus, Hepolamminkatu 10, Tampere.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu media-alan tutkintojen ammatillisten tutkintojen osien opetus, näyttöjen suunnittelu ja arviointi sekä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laadinta.

Toivomme hakijalta Pirkanmaan painoalan yhteistyötahojen hyvää tuntemusta, kykyä käyttää ja kehittää monimuotoisia oppimisympäristöjä, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimitaitoja, pedagogista kyvykkyyttä ja innovatiivista opettajuutta sekä tahtoa ja kärsivällisyyttä toimia nuorten kanssa, myös ongelmatilanteissa. Lisäksi arvostamme media-alan opetuskokemusta toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Tehtävässä edellytetään vahvaa osaamista arkkioffset- ja digipainamisesta, seripainamisesta, jälkikäsittelystä ja painon laitteiden kunnossapidosta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh. 050 441 8812, ari.holsti@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh. 050 441 8812, ari.holsti@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot