(Poistunut julkaisusta)

Media-alan palveluneuvojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Onko media-ala lähellä sydäntäsi?

Haemme Helsinkiin MEDIA-ALAN PALVELUNEUVOJIA.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Työ sisältää asiakkaiden neuvomista sekä tilauksien vastaanottamista. Työaika on arkisin klo 6 - 20 välillä ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 7 - 15 välillä. Viikkotyötuntimäärä on 20 - 37,5h. Työtä voi tehdä joustavasti oman tilanteen mukaan. Työ on 8 kuukauden määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri asiakaspalvelukanavissa. Toivomme, että viestit luontevasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi. Tehtävään soveltuvalta hakijalta toivomme lisäksi myynnillistä otetta työhön sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn media-alalta. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan nuorekkaan tiimin tuen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.