(Poistunut julkaisusta)

Media-alan palveluneuvoja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Oletko ihmisläheinen persoona ja nautitko muiden ihmisten auttamisesta? Entä onko media-ala lähellä sydäntäsi ja onko etsinnässä uusi työ? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme MEDIA-ALAN PALVELUNEUVOJIA Helsingin Pasilaan

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvomista sekä tilauksien vastaanottamista. Tehtävä on osa-aikainen 20-37,5h/vko ja työajat sijoittuvat arkisin klo 6:30-17:00 välille (chat-tiimiläisillä voi olla vuoroja myös klo 20 asti). Voit tehdä työtä joustavasti oman tilanteen mukaan, sillä asiakkaamme pyrkii vuorosuunnittelussa huomioimaan kunkin työntekijän vuorotoiveet.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri asiakaspalvelukanavissa. Toivomme, että viestit luontevasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi. Tehtävään soveltuvalta hakijalta toivomme lisäksi myynnillistä otetta työhön sekä positiivista ja aktiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn media-alalta. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja taustallesi mukavan tiimin tuen. Tehtävässä saat jatkuvaa valmennusta ja pääset kehittämään osaamistasi asiakaspalvelun ja media-alan saralla. Kyseessä on kahdeksan kuukauden määräaikaisuus ja se alkaa 18.11.2019. Tehtävässä on mahdollisuus myös jatkoon.

Olisiko tämä uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme sinusta mieluusti lisää! Täytä hakemuksesi viimeistään 10.11.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.