(Poistunut julkaisusta)

Media-alan palveluneuvoja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Onko media-ala lähellä sydäntäsi?

Haemme Helsinkiin MEDIA-ALAN PALVELUNEUVOJIA.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Työ sisältää asiakkaiden neuvomista sekä tilauksien vastaanottamista.

Työaika on arkisin klo 6 - 20 välillä ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 7 - 15 välillä. Viikkotyötuntimäärä on 20 - 37,5h. Työ on 8 kuukauden määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Myös äidinkielen tasoinen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on edellytys työssä suoriutumisen kannalta. Tehtävään soveltuvalta hakijalta toivomme lisäksi myynnillistä otetta työhön sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn media-alan näköalapaikalla. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan nuorekkaan tiimin tuen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.