(Poistunut julkaisusta)

Media-alan B2B-myyjä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Hei sinä myyntiurasta kiinnostunut! Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä ja vakavaraisessa media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen? Oletko tiedonhaluinen, utelias ja kunnianhimoinen tekijä, joka haluaa tehdä laadukasta jälkeä omiin tuloksiin keskittyen?

Tule asiakkaallemme töihin, ja kehity tulevaisuuden ammattimyyjäksi!


Etsimme nyt JS Suomelle B2B-myyjää, nimikkeellä

PROJEKTIKONSULTTI


Projektikonsultin tehtävässä pääset analysoimaan Suomen markkinoita, olemaan yhteydessä yritysjohtajiin ja päättäjiin sekä työskentelemään mielenkiintoisten mediaprojektien äärellä. Tässä tarvitset joko valmista ymmärrystä yritysmaailmasta tai suurta innostusta oppia sitä.

Tehtävässä pohjustat asiakaskäyntejä, kontaktoit uusia ja vanhoja asiakkaita, sekä teet niistä kartoitusta ja taustatutkimusta. Esittelet yhteydenottojen kautta JS Suomen palvelukonseptia ja kerrot siitä, miten se voisi tukea asiakkaan oman markkinoinnin toteuttamista. Myytävä tuote on asiakkaan tarpeisiin räätälöitävä MultiMediaEsite.


Toivomme sinulta

Vauhdikkaassa projektikonsultin työssä tarvitset sinnikkyyttä, oikeaa asennetta sekä intoa, halua kommunikoida ihmisten kanssa ja tehdä myyntityötä puhelimitse.

Sinun ei tarvitse olla konkarimyyjä, kunhan asenne ja motivaatio ovat huipussaan! Tehtävä sopii esimerkiksi myyntitehtävistä kiinnostuneille alan vaihtajille, tai jo muutaman vuoden myyntikokemusta omaaville henkilöille, jotka haluaisivat edetä urallaan huippumyyjiksi.


Miksi sinun pitäisi hakea?

- Uudet haasteet mediamyynnin parissa tarjoavat mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja edetä urallasi myynnin parissa
- Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuva lisäkoulutus pitää huolen ammattitaitosi kehittymisestä
- Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana, mikä tarkoittaa hyviä etenemismahdollisuuksia uralla
- Tämän lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta-/kulttuurietuun

JS Suomella on ahkera tiimikulttuuri, jossa työntekijöitä arvostetaan, haastetaan ja palkitaan nostaen keskiöön heidän osaamisensa ja sitoutumisensa. Käy tutustumassa työntekijöiden kertomuksiin seuraavan linkin kautta: http://www.jssuomi.fi/js-yrityksenae/ajankohtaista/

JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 11 Euroopan maassa ja työllistää noin 610 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia MultiMediaEsitteitä, jotka räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan.


Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi tehdään yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - LÖYDÄ TÖITÄ - Media-alan B2B-myyjä (ID 5926). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus).

Jos sinulle heräsi mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä joko sähköpostilla anna-greta.marttila@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 045 127 9543.