(Poistunut julkaisusta)

Medelanskaffare för UNICEF
UNICEF Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Har du alltid tänkt att försäljning som sker per telefon är att pracka på någon något genom att tjata tillräckligt länge? I så fall lönar det sig att läsa vidare!
 
På Finlands UNICEFs kontor invid det trendiga Teurastamo i Fiskehamnen i Helsingfors, gör vi väl genomtänkt medelsanskaffning med en sådan yrkesskicklighet att det svindlar. Vårt team är en föregångare och vi har fått internationellt erkännande för våra resultat till förmån för världens barn. Nu är det din tur att ansluta dig till vår grupp och lära dig färdigheter som du inte kan lära dig någon annanstans. Genom ditt arbete räddar du livet på många barn.    

Arbetet består av att ringa försäljningssamtal till våra nuvarande givare samt att värva nya givare. För att lyckas med uppgiften krävs att du är smart, modig, kan hantera misslyckanden och framför allt att du kan fira när vi lyckas. För vi lyckas. Ofta.  
 
För att jobba som medelanskaffare krävs det att du kan tala flytande finska och har goda kunskaper i svenska.  Vi betjänat även våra kunder på engelska, så språkkunskaper betraktas som en merit.

Arbetet vi erbjuder är ett deltidsjobb (30 h/vecka) och arbetsavtalet gäller tillsvidare. Arbetstiderna är flexibla, inom tidsramen vardagar kl. 9-20 och lördagar kl. 11-18. Vi strävar efter att ta i beaktande dina önskemål gällande arbetspassens tidpunkt och längd. Arbetet inkluderar minst ett kvällspass per vecka.

Ingångslönen är 1653 €/mån (12,95€/h). Du kan själv påverka din löneutveckling genom att göra ett bra resultat och du kan få förhöjd lön redan under det första året. Våra medelanskaffares genomsnittliga timlön är för tillfälle cirka 14,40 €.  
 
I korthet är dina arbetskamrater kunniga, hjälpsamma och har en sprudlande humor, så nu när du har hittat en arbetsplats som passar dig, skicka genast in din ansökan för vi börjar med intervjuerna redan under ansökningsprocessen.
 
Arbetet börjar vecka 40.  

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta teamledarna Heidi Lehtonen (050 414 6484) ti. 27.8. kl. 9-10 och to. 29.8. kl. 16-17 samt Sara Isoaho (044 300 1176) ti. 3.9. kl. 16-17 och fr. 6.9. kl. 9-10.

Skicka in din ansökan via den bifogade länken före ti. 10.9.2019. Vänligen inkludera en kort ansökan och din CV.
 
UNICEF är FN:s barnorganisation. UNICEF arbetar långsiktigt för de mest utsatta barnen oberoende av deras nationalitet, religionstillhörighet eller politiska övertygelse. UNICEF har varit verksam i över 70 år och arbetar i över 190 länder. Finlands UNICEF rf samlar in pengar för UNICEFs utvecklingsprogram och nödhjälp samt gör påverkans- och
informationarbete för att främja barnets rättigheter.
 
Finlands UNICEF rf strävar efter att främja jämställdhet i sin rekrytering. När de sökande är jämstarka ger vi företräde åt den sökande som kan ha svagare möjligheter att få jobb till exempel på grund av invandrarbakgrund eller funktionsnedsättning.