(Poistunut julkaisusta)

Mechanics Manager
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haemme nyt uuteen tehtävään positiivista ja tiimihenkistä

Mechanics Manageria

työskentelemään hankkeissa, joissa kehitetään ja ylläpidetään mekaniikkakomponentteja sekä instrumenttia diagnostisiin testijärjestelmiin. Päätehtävänäsi on mekaniikka komponenttien ja kokonaisuuksien suunnittelu yhteistyössä suunnittelu- ja valmistuspalveluja tarjoavien alihankkijoiden kanssa. Toteutat myös suunnitteluun liittyvän teknisen dokumentaation. Olet osana dynaamista instrumenttiryhmää ja vastaat mekaniikkaosaamisen kehityksestä organisaatiossa. Työssäsi pidät säännöllisesti yhteyttä niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Rooli on organisaatiossamme uusi, joten pääset vaikuttamaan tehtävänkuvan kokonaisuuteen osaamisesi ja taustasi huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja siihen liittyvästä dokumentaatiosta
  • näyttöä mekaniikan suunnitteluprojektien hallinnoimisesta
  • kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä
  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • järjestelmällisyyttä, päämäärätietoista otetta ja kykyä toimia aikataulupaineiden alla
  • yhteistyökykyä, joustavuutta ja kykyä työskennellä tehokkaasti muuttuvissa olosuhteissa.  

Arvostamme myös kokemusta mekaniikan valmistusteknologioista sekä suunnittelun että valmistuksen laadunvarmistuksesta. Lisäksi aikaisempi kokemus projektityöskentelystä IVD- tai medical-laitteiden parissa on etu.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä. Meillä voit nähdä työsi vaikutukset jokapäiväisessä toiminnassamme, sillä pääset kehittämään toimintaamme dynaamisessa liiketoimintaympäristössä.  Olet osa moniammatillista instrumenttitiimiä, jonka tehtävät ovat mielenkiintoisia ja tarjoavat monipuolisia haasteita. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi näkemällä tuotteen koko elinkaaren ideasta tuotteeksi.

Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä lisää tai laita hakemuksesi suoraan meille, jäämme innolla odottamaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Instrument Development & LCM, Ossi Korhonen, p. 050 381 2597, ti 19.2. klo 14-15 sekä ma 4.3. klo 10-11 ja Head of Procurement Heikki Sunna, p. 050 381 7320, to 21.2. klo 14-15 sekä to 28.2. klo 10-11.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ti 5.3.2019. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Accountor HR4:n kanssa.