(Poistunut julkaisusta)

Mechanical Engineer / LVI-asentaja
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 5 000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta.

Haemme Mechanical Engineeriä täydentämään huoltotiimiämme LVI-asiantuntijana. Huoltotiimi on osa Data Center Operations -yksikköämme, jossa työskentelee noin 20 Data Center -huippuammattilaista. Equinix on kasvanut viime vuosina nopeasti ja laajennamme toimintaa edelleen jatkuvasti. Teemme töitä yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä, huumoria unohtamatta. Suomen päätoimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä ja konesalimme pääkaupunkiseudulla. Isona talona tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle.

Mechanical Engineerinä toimit huolto- ja korjaustehtävissä konesaliemme jäähdytinlaitteille ja putkistoille.  Olet luonteeltasi vastuuntuntoinen tiimipelaaja ja kykenet toimimaan myös yksin haastavissa korjaustehtävissä jatkuvan toiminnan varmistamiseksi. Olet kiinnostunut konesalien jäähdytysjärjestelmistä ja laitteiden jatkuvasta optimoinnista energiasäästöjen löytämiseksi. Olet ylpeä ammattitaidostasi ja tahdot aktiivisesti kehittää jäähdytysprosesseja.  

Jäähdytysjärjestelmien aiempi tuntemus konesaliympäristössä tai muussa keskeytymättömässä prosessiteollisuudessa ja kylmäaineluvat laskemme eduksi. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme ja tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme. Työkielenä on suomi, mutta raportointi tapahtuu englanniksi.

Edellytyksemme:

Kylmäasentajan ammattitutkinto ja/tai LVI -asentajan ammattitutkinto.
Suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito.
Nuhteeton tausta, koska asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä.
Oman auton käyttömahdollisuus.

Eduiksi katsomme:

Työkokemus konesaliympäristöstä,
Kylmäaineluvat y3,
Hyvät ongelmanratkaisukyvyt,
Hyvät tiimityöskentelytaidot.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Matias Harju, Repair and Maintenance Manager 

matias.harju@eu.equinix.com

puh. 050 307 2957