(Poistunut julkaisusta)

Mechanical Engineer, ABB Oy Motors and Generators
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme ABB Oy Motors and Generators -yksikköön Pitäjänmäelle Mechanical Engineeriä. Tehtävän toivottu aloitus on mahdollisimman pian, ja työllistyt tehtävään Barona Engineeringin kautta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mechanical Engineerin tehtävässä työskentelet induktiokoneisiin erikoistuneessa tiimissä ja vastaat osaltasi asiakas- ja projektikohtaisesti induktiokoneisiin liittyvistä tuote- ja ylläpitosuunnitteluprojekteista. Tuotat myös dokumentaatiota niin ABB:n sisäiseen käyttöön kuin myös ulkoisille sidosryhmille ja toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon kysymyksissä. Mechanical Engineerinä toimit tiiviissä yhteistyössä niin sähkösuunnittelun kuin myös myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. konetekniikan insinööri tai DI) sekä mielellään jonkin verran työkokemusta teollisuuden mekaniikkasuunnittelusta tai vastaavasti käytännön kokemusta esimerkiksi asennustehtävistä. Muita tehtävässä menestymisen mahdollistavia tekijöitä ovat:

  • 3D-suunnittelumaailman tuntemus (tehtävässä käytössä AutoCAD ja NX)
  • aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne sekä aito mielenkiinto teknisiin haasteisiin
  • englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta todella mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän. Työskentelet kansainvälisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä, jossa olet mukana alan huipputeknologian kehittämisessä. Työyhteisö on hyvähenkinen ja rento, mutta samalla asiantunteva ja tukea antava.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, mutta haluaisit saada vielä lisätietoja, saat niitä Barona Engineeringiltä Lassi Jyrinsalolta (puh. 040 7628992) tiistaisin kello 14-15.