(Poistunut julkaisusta)

M&E Hospitality Host
Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haluamme nostaa asiakkaan kokous- ja tapahtumakokemuksen uudelle tasolle ja vahvistaa entisestään 'We make hospitality happen' lupauksen lunastamista.

Etsimme nyt uuteen M&E Hospitality Hostin rooliin henkilöitä, joilla on jo vahva ymmärrys kokous- ja tapahtumatoiminnoista ja niiden myyntiprosessista sekä palava halu viedä asiakkaan kokemus uudelle tasolle.

M&E Hospitality Hostin tehtävässä kontaktoit tulevia kokous- ja tapahtuma-asiakkaita, viilaat asiakkaiden kanssa tilaisuuksien yksityiskohdat juuri asiakkaiden odotuksia vastaaviksi ja myyt heille onnistumisen kannalta tarpeelliset lisäpalvelut. Asiakkaan saapuessa otat jo tutut asiakkaat vastaan ja varmistat onnistuneen tilaisuuden niin hotellillesi, kuin asiakkaallekin.
 
Tehtävä edellyttää asiakaslähtöistä ja reipasta palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja tarkkuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä onnistumista auttaa, jos tunnet Hessu- ja Opera-varausjärjestelmät ja kokousjärjestelyt ovat sinulle tuttua huttua jo ennestään.

Haemme kahta henkilöä Solo Sokos Hotel Torniin Tampereelle kokoaikaiseen työsuhteiseen

Sokotel – We Make Hospitality Happen

Lisätiedot:
Mika Lähteenmäki, myyntipalvelun johtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus: pe 3.1. klo 10-12, puh 050 3883 433 ja Kaj Melander, SSH Torni Tampere, ravintolapäällikkö: 8.1 alkaen, puh 050 3085 821

Hakemukset: oheisen linkin kautta 16.1.2020 mennessä.