MDM Assistant, Ahlsell Oy, Hyvinkää
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021
Kiinnostaako työ vastuullisessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä? Etsimme nyt asiakkaallemme Ahlsell Oy:lle Assistenttia Master Data Managementin pariin. Tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja palveluhenkistä asiantuntiatiimiä ratkomaan tuotehallinnan palvelupyyntöjä. Kyseinen tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Jos Excel on sinulle tuttu työkalu ja työskentely datan ja tuotetietojen parissa höystettynä sisäisellä asiakaspalvelulla intohimosi, tämä voi olla seuraava askel urallasi. Lue lisää alta ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi arvostettua tiimiä, joka työskentelee sujuvasti niin etänä kuin toimistollakin. Ahlsell on kasvava yritys ja tiiminne on avainroolissa yrityksen kasvun mahdollistajana. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu erilaiset tuotetietojen hallintaan liittyvät palvelupyynnöt ja tietojen oikeellisuuden tarkastaminen Exceliä ja ERP-järjestelmää hyödyntäen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset myös haastamaan ja kehittämään itseäsi kansainvälisen yhteistyön merkeissä. Sujuva englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä avain menestykseen ja ruotsin kielen taidosta on suuri etu. Tärkeintä kuitenkin on, että nautit tiimityöstä ja tahdot tekemiselläsi varmistaa myös muiden onnistumisen!

Tarjoamme


* Kasvavan yrityksen mahdollisuudet omaan urakehitykseen
* Arvostetun ja osaavan tiimin tuen ja mahtavat työkaverit
* Joustavan etätyön mahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tuotetietojen kirjaaminen ERP-järjestelmään
* Tietojen vertaaminen ja tarkastaminen esimerkiksi Exceliä hyödyntämällä
* Sisäisiin palvelupyyntöihin vastaaminen ja niihin liittyvä selvitystyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. tradenomi)
* Hieman aiempaa kokemusta datan hallinnoinnista ja tallennuksesta
* Hyvät Excelin käyttötaidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen kielitaito


Eduksi nähdään sujuva ruotsin kielen taito sekä kokemus ERP-järjestelmän käytöstä

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja proaktiivinen
* Tarkka ja huolellinen
* Palveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Vko 30 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Hyvinkää, etätyömahdollisuus (tarvittaessa odotamme kuitenkin valmiutta työskennellä toimistolla)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ahlsell Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ahlsell Oy on pohjoismainen tekninen tukkukauppa ja osa Ahlsell-konsernia. Suomen Ahlsellin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 372 milj. . Henkilöstöä on noin 590 toimipisteissä ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkään logistiikkakeskuksen yhteydessä. Ahlsell toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Venäjällä. Toimipaikkoja Ahlsellilla on yli 230 ja ahlsellilaisia on yhteensä noin 5 600.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459359
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää