(Poistunut julkaisusta)

Mazak-käyttökouluttaja
Wihuri Oy Tekninen Kauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haemme Wihurin Tekniseen Kauppaan käyttökouluttajaa Mazak-työstökoneille

Tehtäviisi kuuluu Mazak-työstökoneiden sekä Mazatrol-ohjausten koulutus Wihurilla ja asiakasyrityksissämme koko Suomen alueella. Matkustusvalmius onkin tehtävässäsi välttämätön. Tärkeä osa työtäsi on myös työstökonemyyntimme ja -huoltomme tukitoimintoihin osallistuminen ja menetelmäsuunnittelu: mm. käyttöönotot, esittelyt, simulaatiot ja työaikalaskelmat.

Työskentelet osana kolmen henkilön Mazak-koulutustiimiämme, ja teet aktiivista yhteistyötä myös koko muun Mazak-henkilöstömme kanssa. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaalla tai Lempäälässä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa lastuavien työstömenetelmien tuntemusta, koulutuskokemusta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on myös hyvä osaaminen lastuavien CNC-työstökoneiden käytöstä ja ohjelmoinnista. Kouluttajana työskentelet vastuullisesti sekä positiivisella ja innostavalla asenteella. Vuorovaikutustaitosi sekä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi ovat hyvät, ja sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot.

Katsomme eduksi CAD/CAM-osaamisen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa suomalaisessa perheyhtiössä ja maailman johtavan työstökonevalmistajan tuotteiden parissa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhösi sekä mukavat ja motivoituneet ammattilaiset kollegoiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastojohtaja Jani Pulkkinen, p. 040 164 6344.

Lähetä hakemus ja CV 8.6.2018 mennessä otsikolla ”käyttökouluttaja” osoitteeseen jani.pulkkinen@wihuri.fi.

Katso lisää meistä www.machinetools.wihuri.fi ja http://www.tekninenkauppa.fi/