(Poistunut julkaisusta)

MATTOMYYNNIN TUOTE-/MYYNTIEDUSTAJA
Oy Vallila Contract Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Oletko sinä liiketoimintalähtöinen sisustusprojektien ammattilainen? Tulet työskentelemään osana projektisisustusliiketoiminnan myyntitiimiä kansainvälisesti tunnettujen mattomallistojen tuote-/myyntiedustajana. 

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista otetta työhön. Olet jo antanut näyttöä tuloksellisesta ja asiakaslähtöisestä työstä niin arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kuin jälleenmyyjien ja loppuasiakkaiden (B2B) parissa. Sinulla on vahva kaupallinen näkemys, vankka asiantuntemus matoista sekä kokemusta tuotteiden määrittelytyöstä.

Tehtäviin sisältyy mattomallistojen arkkitehti- ja suunnittelijayhteistyö sekä mattoedustusten esittelyä eri sidosryhmille, tuotteiden määrittelytyötä, sidosryhmäsuhteiden ylläpitoa ja uushankintaa sekä osallistumista messuille ja muihin tapahtumiin.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on

  • vahva tuoteosaaminen sisustusmateriaaleista ja erityisesti matoista
  • olet innostunut ja saat sidosryhmämme innostumaan mahdollisuuksista, joita laaja ja monipuolinen tuote- ja palvelukokonaisuutemme tarjoaa
  • dynaamista otetta työntekoon ja asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen asenne
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • suomen ja englannin kielen taito
  • ajokortti ja matkustusvalmiutta – alueena koko Suomi sekä ulkomaan matkoja messujen ja tavarantoimittajien puitteissa

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisella toimialalla ja rennon työskentelyilmapiirin, ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi sekä innostavan työympäristön ketterässä yhteisössä, jossa on tilaa kehittyä.

Tartu tilaisuuteen – jätä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 11.11.2018 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Mattomyynnin tuote-edustaja”. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.