(Poistunut julkaisusta)

Mattoasentaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020
Etsimme nyt asiakkaallemme uudistyömaalle Hämeenlinnaan MATTOASENTAJAA.

Työtehtävät koostuvat uudiskohteen kokolattiamaton asennuksesta, sisältäen muotoon/kokoon leikkaamisen ja kiinnittämisen.

Hakijoilta odotamme kokemusta vastaavista töistä tai alan koulutusta, oma-aloitteista otetta työhön ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tehtävä edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti. Työtä tehdään pääosin arkisin klo 7-16 välillä. Etua tehtävään saat kokemuksesta listoittamisessa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemusta tulemaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa sampsa.leivo@hryhtiot.fi

Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöiden tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: rakennus, lattia, matto, asennus