(Poistunut julkaisusta)

Mattoasentaja
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
KT-Kiinteistötarvike Oy on Lahdessa sijaitseva vuonna 1992 perustettu kiinteistö- ja ergonomiatuotteiden ammattilainen, joka suunnittelee ja auttaa valitsemaan tuotteet kiinteistön tarpeiden mukaan. KT-Kiinteistötarvike Oy:n ammattitaitoon ja laadukkaisiin mattoihin luottavat lukuisat julkishallinnon ja yrityspuolen asiakkaat kuten esimerkiksi Finnair, Google, Seurakunnat ja Itella. Voit tutustua yritykseen tarkemmin nettisivuilla www.kt-kiinteistotarvike.fi.

Haemme asiakasyrityksellemme KT-Kiinteistötarvike Oy:lle MATTOASENTAJAA. Tehtäviisi kuuluu erilaisia varaston työtehtäviä sekä mattojen kasausta, asennusta ja toimittamista. Kokemus mattoasennuksista tai muista rakennusalan tehtävistä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä, koska tehtävään perehdytetään. Työnkuva on melko fyysinen, joten siinä pärjätäksesi sinulla tulee olla hyvä kunto.

Kyseessä on kokoaikainen vuoden mittainen määräaikainen työ, joka alkaa toukokuun alussa. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 välillä. Suurin osa asennuskohteista sijaitsee Uudellamaalla, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Asennuskohteiden vaatimusten mukaan tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys sekä huumetestaus.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten käythän jättämässä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Noora Paananen, noora.paananen@go-on.fi, 0447090226.