(Poistunut julkaisusta)

Mattoasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme MATTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat sekä uudisrakennus- että saneerauskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattiapäällystäjän tehtävät (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaan ja halu oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelytaito on perusedellytys. Työssä vaaditaan voimassa oleva ajokortti, työturvallisuuskortti sekä oma auto. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375.