(Poistunut julkaisusta)

Mattoasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme AMMATTITAITOISTA MATTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat uudisrakennuskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattiapäällystäjän tehtävät (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaan ja halu oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelytaito on perusedellytys. Työssä vaaditaan voimassa oleva ajokortti, työturvallisuus- ja tulityökortti sekä oma auto. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.