(Poistunut julkaisusta)

Matonpesijä
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Pattijoen Pesulalle MATONPESIJÄÄ pesukoneella tapahtuvaan matonpesuun. Tarjolla on töitä reippaalle tekijälle pitkäksi aikaa mukavassa työyhteisössä.

Työ on fyysisesti raskasta, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, fyysistä voimaa ja kykyä nostaa raskaita mattoja kuivumaan noin kahden metrin korkeudessa sijaitsevalle telineelle ilman apuvälineitä. Tästä johtuen työntekijän minimipituusvaatimus on 170 cm. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Työtä tehdään kokoaikaisesti aamu- ja iltavuorossa.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen puolen vuoden ajan, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Palkkaus on tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukainen (11 € / h). Iltalisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.