(Poistunut julkaisusta)

Matonleikkauskoneen käyttäjä, VM Carpet Oy, Lappajärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020
VM Carpet on perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus mattojen teosta erilaisiin julkisiin tiloihin aina kirkoista ja pankeista päiväkoteihin ja hotelleihin. VM Carpet tunnetaan hyvästä laadustaan, ainutlaatuisesta pohjauksestaan sekä joustavasta toiminnastaan. Viime vuosina VM Carpet on erityisesti panostanut kovan kulutuksen tiloihin ja kokolattiamattoihin. VM Carpet pystyy tuottamaan lähes minkä muotoisia mattoja vain hyvistä ja laadukkaista materiaaleista. Lue lisää osoitteessa www.vm-carpet.fi.

Haemme nyt VM Carpet Oy:lle oma-aloitteista

MATONLEIKKAUSKONEEN KÄYTTÄJÄÄ

Saatat olla hakemamme henkilö, jos osaat käyttää tietokonetta ja pystyt oppimaan tietokoneavusteisen leikkauskoneen käytön. Työ sisältää myös trukilla ajoa ja katsomme aiemman kokemuksen eduksi. Työ on kokopäiväistä kaksivuorotyötä.

Työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja StaffPointin välille. Myöhemmin osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan VM Carpetille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten ei kannata viivytellä hakemuksen jättämisen kanssa.


Edellytämme sinulta

- Soveltuvuutta fyysiseen työskentelyyn
- Vähintään kohtalaisia tietotekniikan taitoja
- Valmiutta 2-vuorotyöhön
- Reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
- Tarkkuutta työssä ja halua kehittyä ammatillisesti


Tarjoamme sinulle

- Laadukkaan perehdytyksen työtehtäviin
- Mukavat kollegat sekä hyvät työvälineet
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
- Mahdollisuuden kartuttaa ammattitaitoasi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!


Lisätietoja

Katriina Luokomaa
Rekrytointikonsultti
040-7540048
katriina.luokomaa@staffpoint.fi