(Poistunut julkaisusta)

Matkustamohenkilökuntaa kesäksi 2018
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme kokenutta matkustamohenkilökuntaa kesäkauden ajaksi (huhtikuu-syyskuu 2018). Tehtävään liittyvä 2 viikon mittainen tyyppikelpoisuuskoulutus järjestetään maaliskuussa Vantaalla.
 

Työskentely matkustamohenkilökunnan jäsenenä edellyttää vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, kielitaitoa ja tiimihenkisyyttä.
 
Lisäksi edellytämme seuraavia asioita:
- EU-OPSin mukaista Attestation of Cabin Crew Initial Safety Training- kelpoisuustodistusta
- Voimassa olevaa Cabin Crew Medical Attestation- kelpoisuustodistusta
- Vähintään 20 vuoden ikää
- Pituus 157-180 cm
- Ylioppilastutkintoa tai vastaavia tietoja
- Valmiuksia työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä
- Joustavuutta vaihteleviin työaikoihin
- Ei näkyviä tatuointeja eikä lävistyksiä
- Näön tarkkuus kummassakin silmässä erikseen vähintään 1,0 silmälaseilla tai ilman, silmälasien vahvuus korkeintaan +-3D (onnistunut laserleikkaus ei ole este)
- Erinomainen suomen ja englannin kielitaito

Matkustamopalvelutyön lyhyen ja keskimatkan liikenteessä dynaamisessa ja nuorekkaassa yhtiössä mukavien työkavereiden kanssa. Kokemustaustasta riippuen on mahdollista työskennellä myös Senior Cabin Crew Member- roolissa.

Työskentelet työsuhteessa Adeccoon asiakkaamme työehtosopimuksen mukaisilla ehdoilla. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen. Asemapaikkasi on Vantaalla.
 
Tehtävä sopii hyvin henkilölle, joka haluaa sitoutua matkustamotyöhön kesäkauden 2018 ajaksi. Asiakkaallamme voi toki avautua työtä pidemmälläkin tähtäimellä.
 
Teemme valintoja nopealla aikataululla, joten hae tehtävää heti! Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Adeccon HR-konsulttiin Mia Kettuseen, puh. 040 845 1012 tai mia.kettunen@adecco.fi.
 
Ennen kurssin alkamista jokaisen tulee käydä yhtiön kustantamassa työhöntulotarkastuksessa. Kurssin ajalta ei makseta palkkaa. Valituille henkilöille tehdään lisäksi suppea turvallisuusselvitys.

Asiakkaan tehtävänimike:  Matkustamohenkilökuntaa


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA